Зима

Зима
Пролет

22 март 2021 г.

Каква е връзката на Pfizer с Бил Гейтс, който заяви, че световната популация трябва да бъде намалена!

Евреинът Алберт, генерален директор на Pfizer, по професия е ветеринарен лекар, той няма нищо общо с вирусологията! 

 

Алберт Бурла, роден и израснал в еврейско семейство в Гърция,  в момента е генерален директор на Pfizer, която е една от най-големите фармацевтични компании в света! 

Корпорацията се занимава с разработване на лекарства и ваксини от 1849 г., включващи имунология и онкология. 

Не сте ли си задавали въпроса, защо за толкова много години, никой от тази компания не е успял да разработи лекарство против рак? Може би, защото здравите хора, нямаше да могат да донесат чист приход от 16,27 млрд. долара за 2019 г. на тяхната могъща компания...

Евреинът Алберт по професия е ветеринарен лекар, той няма нищо общо с вирусологията! Получава  докторска степен от Факултета по ветеринарна медицина на Солунския университет „Аристотел“ по биотехнология на репродукцията. Обърнете внимание на думата: РЕПРОДУКЦИЯ! 

Тоест е възможно един от "страничните" ефекти на ваксината след време да води до безплодие,  подобна на тези за тетанус, която приложиха в целият свят. 

Ще заключим, че за него може да се говори, като за бизнесмен, който държи да продава лекарства и ваксини,  но не и за доктор,  който иска да лекува хора...

Каква е връзката на Pfizer с Бил Гейтс, човекът, който публично заяви, че световната популация трябва да бъде намалена! 

Думи на Бил Гейтс:

„...Единствената ваксина, която, ако всичко върви перфектно, може да потърси лиценз за спешна употреба до края на октомври, ще бъде Pfizer.” 

"Ако свършим хубава работа с ваксините и със здравната система, ще успеем да намалим световната популация с 15%." 

Семейство Гейтс потвърди, че притежава акции в Pfizer, както и в Johnson & Johnson , Merck и други, и че фондацията е отпуснала безвъзмездни средства на Pfizer за милиони долари за разработването на различни ваксини през последните години. 

П.С. Не случайно в най-мащабният протест  против измамата Ковид в Лондон, хората скандираха: "AREST BILL GATES". 

Да припомня, че случващото се е първият глобален експеримент със РНК "ваксина"  - генна терапия,  чието тестване е планирано да приключи през 2023 г.

Алберт Бурла

Ива Иватта 

Няма коментари:

Публикуване на коментар