Зима

Зима
Пролет

22 април 2021 г.

240 зомбита в новото НС утвърдиха измамата „пандемия”

Всички сладостни примамки, с които ни мамеха през годините на социализма сладкопойните сирени отвъд желязната завеса, наречени радио „Свободна Европа” и „Свобода”,  се стопиха като бучка лед в чашата с уиски на Чърчил... 

 

Коя е най-мащабната измама на нашето време? 

Все повече анализатори по света споделят мнението, че това е манипулацията с т. нар. пандемия. За броени седмици и месеци в  десетки държави на света, като се започне от най-големите, бе ликвидирана демокрацията, колкото и да я е имало. Основни граждански свободи, извоювани с кървави битки и жертви, бяха зачеркнати с щракване на пръстите. Всички сладостни примамки, с които ни мамеха през годините на социализма сладкопойните сирени отвъд желязната завеса, наречени радио „Свободна Европа” и „Свобода”,  се стопиха като бучка лед в чашата с уиски на Чърчил. Тези подмамващи гласове ни обясняваха как нямаме свобода на придвижване на хора, стоки и пари и за това е виновен строят, при който живеем.

Е сега, през 2021 г. - 32 години след падането на Желязната завеса имаме ли ги? Който каже „да” или живее на друга планета, или е под хипноза. Всъщност, оказа се, че стотици милиони, може би милиарди хора по света са под хипнозата, наречена „пандемия”. У нас ги виждаме всеки ден – с намордници на лицето, крачат като дистанционно направлявани кукли и дори карат сами в колите си с намордник. Когато видя такъв, се сещам стария соц-виц, когато се появи една по-стара психоза  - СПИН: „Един толкова много се пазел, че дори мастурбирал с презерватив”.

Наистина ли научната общност у нас и в чужбина беше купена толкова лесно. При положение, че световни специалисти вирусолози ясно казаха, че тези маски, с които задължават хората да ходят КАТЕГОРИЧНО НЕ ПРЕДПАЗВАТ ОТ ВИРУСИ. Максимум да те предпазят от уличен прах. И то за кратко, защото след час стават вече източник на замърсяване за този, който ги носи. Казано ли беше това? Да! Доказано ли беше от специалисти? Да! Тогава? 

Глухи ли са лекари и преподаватели по вирусология и обща медицина, които всеки ден са по студиата? Не, разбира се. Просто са купени, защото им е обещано нещо изгодно за тях при всяко тяхно потвърждение, че има пандемия и трябва да носим маски. Тези професори и доценти, които не слизат от телевизионните трибуни МНОГО ДОБРЕ ЗНАЯТ, че маските не предпазват от вируси. Вируси е имало и ще има, но маските не пазят от вируси. Тези титуловани учени от тв студиата носят греха за измамата пред милиони хора.

Глухи ли бяха нашите и световните медици за разказите на тези патоанатоми, които по тв канали споделиха, че им забраняват аутопсии на починали, за които е казано, че са починали от коронавирус? Защо е забраната? Може би, за да не стане ясно, че човекът е починал от нещо друго, а не от ковид? Не, не са глухи нашите специалисти! Гледали ли са го, разказали са им за тези факти, те самите го знаят от свои познати патоанатоми. Но мълчат. Мълчанието също предава Бога, казваше Василий Велики, един от отците на Православната църква.

А политическите елити? Не са ли те, които трябва да отварят очите на хората? Те имат повече информация, те имат и повече отговорност. Защото са властта, защото могат да местят лоста на управлението на народите си насам или натам. За тях, обаче, се оказа изгодно да „затягат мерки” и да ги оттягат, когато решат. Да забраняват събиране на хора, да отклоняват реалните проблеми чрез страха от  някаква пандемия. И да убият бизнеси и средната класа, за изгода на тесни олигархични кръгове, които им се отплащат за услугата. Е, как да искаме от политическите елити да разобличат измамата, която им е изгодна. 

За чудене ли е тогава, че и в това Народно събрание вместо разобличители на измамата „пандемия”, видяхме 240 зомбита с намордници на устата. Вярвате ли наистина, че тези хора искат вашето добро? Ако да, значи сте здраво облъчени и трудно може да ви се помогне. Ако не, значи има още мая у българската нация. Мая, от която можем да омесим хляба на свободата.


Волен Сидеров

Няма коментари:

Публикуване на коментар