Зима

Зима
Пролет

15 април 2021 г.

Саманта Фокс – съблазнителка и на 55

Саманта все още изглежда секси и знае как да събира погледите на своите почитатели 

 

Когато се каже секссимвол на 80-те, едно от първите имена, които ни идват наум е Саманта Фокс. 

Днес огнената блондинката, радвала с прелестите си мъжете и жените по цял свят, празнува своя 55-ти рожден ден. Въпреки че кариерата й заляза още преди години, Саманта все още изглежда секси и знае как да събира погледите на своите почитатели.

Британската певица, автор на песни, актриса и бивш модел Саманта Фокс започва да се появява като топлес модел на Страница 3 на британския таблоиден вестник The Sun едва 16-годишна и продължава като момиче до 1986 г. Тя се превръща в едно от най-сниманите момичета на Острова през 80-те.

През 1986 г Саманта Фокс започва музикалната си кариера ударно с парчето Touch Me (I Want Your Body), който достига номер едно в 17 държави и става първият от трите й топ 10 сингъла в класацията за сингли във Великобритания. През 1988 г. Фокс получава номинация за най-добър артист жена на наградите БРИТ. Появява се и в редица филми и телевизионни предавания на риалити, а от време на време е работила и като телевизионна водеща.

През 2003 г. Фокс разбива илюзиите на хиляди мъже по целия свят, като заявява открито, че е лесбийка. Тогава прави изявлението: „Спала съм с други жени, но не съм била влюбен преди да срещна Майра Стратън. Хората казват, че съм гей. Всичко, което знам, е, че съм влюбена в Майра Стратън, моят мениджър. Обичам я напълно и искам да прекарам остатъка от живота си с нея." През 2009 г. тя обяви плановете си да подпише граждански брак със Стратън. През 2015 г. Стратън почина от рак на 60 години.

Преди година Саманта Фокс обяви и че е застраховала пищната си гръд за милион лири в разгара на славата й през 80-те години. Говорейки пред „Сън“, 54-годишната певица призна, че е застраховала гърдите си, всяка за по 500 000, по съвет на своя агент. 

„Моят агент каза: „Щом Бети Гребъл може да застрахова краката си, ти можеш да застраховаш гърдите си“, разкри Саманта.


Highviewart.com






Няма коментари:

Публикуване на коментар