Пролет

Пролет

7 април 2021 г.

Поредно престъпление на мутрата

Продават пред очите ни България и ни се подиграват, защото си мислят, че възмездието няма да ги стигне! 

 

Въпреки съпротивата на народа и изразеното от много политически сили становище, днес престъпното мафиотско правителство на Главната Мутра на Републиката отложи за ДЕСЕТ ГОДИНИ плащането на концесионните такси на летище "София". 

След като осъществи престъплението "държавна измяна", като подари националното ни летище на чужда фирма, мафията задълбочи престъплението си, като им дари и концесионните такси за следващото десетилетие. Тоест - няма да имаме летище, няма дори да печелим от него! 

Вие ли, бре, мутри прости, сте го изградили това летище? Ваша ли е държавата? Кой ви разреши да разпродавате България, все едно ви е бащиния? Взехте цялата държава на концесия, дадохте златото ни, въглищата ни, природните ни богатства, пристанища, летища на чужди държави! Само и само да си прибирате комисионните с крадливите си ръчички!

Призовавам първата работа на Народното събрание е ревизиране на всички подобни сделки и АРЕСТ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ! Защото, ако няма арести и обвинения, и вие ще сте същите!

Престъпниците се смятат за безнаказани да ни продават. Продават пред очите ни България и ни се подиграват, защото си мислят, че възмездието няма да ги стигне!

Само, че, ние идваме...


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар