Зима

Зима
Пролет

14 май 2021 г.

ГЕРБопитеците върнаха нравите в България до нивото в края на 19-ти и началото на 20-ти век

Те разболяха обществото и вкараха в организма му собствената си отровна бандитска "нравственост" и гангстерския си морал 

 

Някой има ли спомен за времената, когато Главатаря на ГЕРБопитеците назначаваше министрите и началниците на агенции да са му задавани въпроси кой, как и защо му ги е препоръчал, или как си ги е избирал? 

И защо сега служебният премиер и министрите му трябва да отговарят на такива, меко казано, детински въпроси? ГЕРБопитеците отново се държат като извънземни, току-що кацнали на Земята от неизвестна планета, без памет и спомен, че управляваха 12 години нещастното ни Отечество?

Истеричните реакции на ГЕРБопитеците са обясними. Това са вопли и крясъци на изпаднали в паника типове и типеси, загубили връзка с реалния свят. И вместо да истеризират, тия недоразумения би трябвало да млъкнат и да си дадат сметка, че в основата на политическата партизанщина и шуробаджанащината стоят именно техните съпартийци, симпатизанти , помагачи и други ятаци. 

ГЕРБопитеците върнаха нравите в България до нивото на нравите в края на 19-ти и началото на 20-ти век. Те разболяха обществото и вкараха в организма му собствената си отровна бандитска "нравственост" и гангстерския си морал, като се възползваха от добре известните им болшевишки и фашистки прийоми и технологии, които владеят до съвършенство. Граждани за европейско развитие на България, а?


 Любомир Кольовски

Няма коментари:

Публикуване на коментар