Зима

Зима
Пролет

22 май 2021 г.

Янев, я пак!

Ако бяхме от „световната конспирация“ щяхме да си помислим, че всичките ви ежедневни потресаващи назначения направо Боко Тиквата ви ги диктува 

 

Служебният премиер Стефан Янев:

„Почтеност, професионализъм, прозрачност. Тези критерии сега налагам пред моите колеги да ги прилагат при търсенето на кадрови решения“.



Янев, я пак!

„Почтеност, професионализъм, прозрачност.“

Я пак бе, Янев!

Сега да видим какво имаме на тезгяха от „почтеност, професионализъм, прозрачност“.

Смяна на шефа на Агенция по инвестиции и се слага за шеф баш капия на Боко Тиквата, ценен кадър на Хунтата.

Смяна на областен управител във Варна със назначение на… вр.и.д. – бивш заместник на ГЕРБ областния управител и човекът на ГЕРБ Портних, все едно той управлява.

Смяна на шефа на СДВР – заменен със заместника му, който отговаряше за побоите срещу протестиращите. Все едно там е Младен Маринов – МВР – Мето, на когото е човек, за „бело“, клекшопове и прочие, да сте чели АФЕРА. Ако не сте чели, ако щете.

Смяна с клизма на шефа на Вътрешна сигурност, единствено и благодарение на това, че АФЕРА разкри скандални факти, свързани и с Бойко Рашков.

Смяна на шефа на ДНСК, на негово място – хахаха! – човекът, който спаси барбекюто на Пацо Терасата.

Съветник на премиера – Георги Великов – бивш скандален дансаджия и бивш началник на кабинета на Цветлин Йовчев, един от „библиотекарите“, главно действащо лице в „Червеи“, и още, и още … да сте чели АФЕРА, ако не сте, много важно. Позорът е за вас, не за нас.

Стефан Марашев върнат на бял кон в Митниците на топ позиция – ашколсун. Пак – да сте чели.

Шефът на ДАНС Варна, който се облажи като „крайно нуждаещ се“, и който трябваше да работи по корупция в Община Варна, но не само не работи, но биз бизе със замът на ГЕРБ Портних опъваше чадър точно там, сега вече е издигнат в столицата.

И това е само капка в морето още в началото – предстоят промени и в местните напове, от които вече пищят хората, какви гербаджийски потреси се назначават, предстоят промени в местните ОД на МВР, на които отсега се смеем с глас…

И всичките с такава „почтеност, професионализъм, прозрачност“, че няма накъде. Ако бяхме от „световната конспирация“ щяхме да си помислим, че всичките ви ежедневни потресаващи назначения направо Боко Тиквата ви ги диктува.

Изведнъж се смаяхте и че ви подслушват с много тъп дърварски пиар, с който си мислите, че ще „изперете“ като „мъченици“ всите ви удобни така наречени „опозиционни лидери“, белким добият и те история на анти гербаджии, щото големия процент от тях досега му ближеха задника и им трябва алиби да се правят постфактум на „борци срещу Хунтата“. А когато Атанас Атанасов заговори за подслушване и то винаги в контролирано поръчков момент, същият Атанас Атанасов, който подслушваше на поразия и той, мазалото е пълно.  Хубаво, че се присетихте, че има и подслушвани, щото когато нас ни подслушваха вие си налягахте парцалките и зелените чорапи и правихте кариера по време на… Хунтата.

„Почтеност, професионализъм, прозрачност“ били критериите, които налагаш при кадровите решения.

Каква почтеност и прозрачност, бе, генерале, когато списъците ги пускат на невчасови министри, които правят гаф след гаф точно с кадровите си безумия, ама няма журналисти на тая територия да те притиснат, а не да каканижат, и да те питат – кой, кой, кой ви ги набутва тия „професионалисти“ зад кулисите?!

„Почтеност…“

Янев, я пак!


 

Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар