Зима

Зима
Пролет

18 май 2021 г.

"Проруското" правителство се отчита на американския посланик

Хунта, но на Пентагона и протекторат на САЩ. Кой ще свали от власт американската Хунта?  

 

Служебното правителство беше обявено от ГЕРБ за "проруско", но защо ли не се отчита в посолството на Русия, а на американския посланик Херо Мустафа.
 
САЩ държат най-важните властови капии - министерството на отбраната, на външните работи и службите, които са филиал на ЦРУ.
 
Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков атакува шефовете на службите, че излезли в отпуска - резидентът на ЦРУ не е в отпуска.
 
"Афера" предлага посолството на САЩ официално да оглави ДАНС, ДАТО и разузнаването. Всъщност те са филиали на АНС, ЦРУ, ФБР, DEA и "Сикрет сървис".
 
Бойко Рашков все още не се е срещнал с посланика на САЩ като министъра на отбраната Георги Панайотов и на външните работи Светлан Стоев.
 
Посолството на САЩ обаче му изпрати послание с показните срещи - службите ще обезпечават "Триморие" и "Defender Europe 2021".
 
Резидентурата на ЦРУ вече му даде знак - да не се занимава с отпуските на шефовете на службите, те имали заместници.
 
Бойко Рашков няма как да удържи фронта, след като президентът Румен Радев дължи властта си на посланик Херо Мустафа, която организира протестите чрез "Сорос", "Америка за България" и "Демократична България".
 
Посланик Херо Мустафа в класически американски безцеремонен стил показа за няколко дни, че служебният кабинет като правителство на партньорска държава ще обслужва интересите на САЩ.
 
Иначе Васил Божков и медийният съпорт свалят Хунта и "изчегъртват" Бойко Борисов. И? Генерал Румен Радев назначи генерал Стефан Янев, който смени генерал Бойко Борисов. Хунта?
 
Хунта, но на Пентагона и протекторат на САЩ. Кой ще свали от власт американската Хунта?

Посланикът на САЩ Херо Мустафа и министърът на отбраната Георги Панайотов

 
bgsniper.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар