Зима

Зима
Пролет

15 май 2021 г.

ПИК-ливите журналиститутки и анал-лизатори обявиха траур

Ами мъка и печал си е! Няма да има откъде вече да захлебвате. Няма да усвоявате грантове и тлъсти заплатки. Разбирам мъката ви...

 

 

Неистова мъка налегна гербоидната сган. Особено захлебващите покрай Онуй журналиститутки и анал-лизатори. 

Духалко Духалков изглежда върло нещастен и се чуди накъде да се извърти, а дежурните професорки по медиите вият на умряло с гробовни физиономии и предвиждат ей ся да се случи Апокалипсиса (то Акълолипсиса вече го преживяхме по времето на Онуй).

Коларова нарече дори новото правителство бойна група за саморазправа. То като сме почнали с класификациите, за мен тя е част от журналиститутска група за мазане и лизане на гербоидните, да си го кажем честно. А изпълняваните от нея поръчки биха накарали всяка труженичка от околовръстното да се засрами или поне да поиска тройна тарифа за погнусата.

Едно от хубавите неща тези дни, на които не мога да се наситя, е истерията на гербоидните духалки. Включително в социалните мрежи разни китки с носийки, разни бивши и настоящи труженички на най-древната професия, изживяващи се като журналистки, дружно вият като оплаквачки.

Ами мъка и печал си е! Няма да има откъде вече да захлебвате. Няма да подтичвате като селски моми на пазар след Онуй да се поотъркате в непраната му фанела и потно ръчище. Няма да усвоявате грантове и тлъсти заплатки. Разбирам мъката ви. 

Още по-голяма ще стане, защото и вие заедно с Онуй оттичате в канализацията. Където, впрочем, с оглед същността ви, ви е мястото!

Румяна Коларова

 

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар