Зима

Зима
Пролет

29 май 2021 г.

К’во стана бе, натовски льотчик генерал, нали си ербап, що се криеш в дупката?

Чест нямате ли, бе, като българи и български политици, а сте се свили като мишоци и се чудите как да отбиете номера, и да снижите щетите от това американско отвратително безобразие?! 

 

К’во стана бе, натовски льотчик генерал, нали си ербап, що се криеш в дупката 20-ти ден, заедно с натовското ти правителство?!

Досега сто пъти трябваше да си нашокал по арогантната глава американския посланик, заради ПОКАЗНАТА ДЕМОНСТРАЦИЯ КОЙ ВСЪЩНОСТ УПРАВЛЯВА В БЪЛГАРИЯ!

Едно е да си мъж със сърце обаче, друго е да си измислен натовски рецитатор, който от диагностична амбиция и егоцентричност на всяка цена да спечели втори президентски мандат, само дето още американско гражданство не е взел.

То не беше срещи с американската Мустафа, то не бяха пози, то не бяха снимки на подбраните ти надупени така наречени министри и вся остальная, то не беше преиграване, та чак говорителят ти кутев се подмокри да обяснява какъв точно натовски генерал си и какъв точно е авера ти масон премиерът ти, също натовски.

Има някаква граница, ало, натовският генерал, все пак. Може и да ти се кефят ужасно много армановците, дето не излизат от американското посолство, мая общата, дето и тя се изказала за натовските ценности, като мерудия на всяка манджа, любимите ти на теб и на жена ти „десносектанти“, които сте набутали навсякъде, щото и те бир парче родени с американски памперси, може и си мислиш, че баш така ще станеш втори път президент, ама дяволът май не през джоба ти, а през мозъка ти влезе!

Чест нямате ли, бе, като БЪЛГАРИ И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ, а сте се свили като мишоци и се чудите как да отбиете номера, и да снижите щетите от това американско отвратително безобразие?!

Защото народа не е прост и му е ясно, че това беше НАГЛА И АРОГАНТНА, И НЕСЛУЧАЙНА ДЕМОНСТРАЦИЯ ЗА ДА СЕ ПОКАЖЕ КОЙ ДИКТУВА ЦИРКА В БЪЛГАРИЯ. И че ти, натовски генерале, си само пионка, която го играе военнокомандващ, президент и УЖ родител на това надупено правителство.

Тъпият ти говорител вика, че сте били натовски генерали, а не руски шпиони, в кретенския си пропаганден напън да ви изкара по атлантици и от Херо Мустафа. Всички партии от ТВОЕТО КОТИЛО също мълчат като насрани, понеже и те евроатлантически биберони са лапнали. Плюс кинтите.

Нали се сещате какъв вой, какви ноти, какъв ентусиазъм управленски и прокурорски щеше да настане, ако нахлулите бяха… руснаци, а?!

За каква демокрация и независимост ми говорите, бе? Продажници!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар