Зима

Зима
Пролет

12 юни 2021 г.

Анексията на територията върви по план

Да, ще има промяна. Взималите досега подкупи повече няма да взимат. Взимащите подкупи ще са нови, гладни, по-послушни... 

 

Налице са косвени доказателства, че натовци са свалили самолета на майор Терзиев и са убили българския летец-изтребител. 

Това е видно от реакциите на Атлантическия съвет и на натовския еничарин-ексвоенен министър Ненчев.

Чрез тази трагедия те разчистват територия за предателската идея българското въздушно пространство вече да бъде охранявано от американци. Сиреч окупацията да затвори цикъла - сухоземни бази, въздушни бази, морски координационен център...

Подобна беше и схемата с чумата по добитъка в Странджа. Да се избият животните на българите, за да се настанят фермите на западняшките инвеститори, които да окупират територията икономически. Тия дни съдът доказа, че не е имало чума, но убитите хиляди животни и български ферми няма кой да възкреси... Господ е българин, ама не го знае.

Анексията на територията върви по план. Тя се логистира и от главния европейски прокурор Кьовеши, съвместно с нашия главен прокурор Гешев. След срещата си с Кьовеши нашият простичко каза че няма да подава оставка и ще продължи да... лови руски шпиони. Повтарям – няма да се ловят взималите подкупи от партия ГЕРБ. Никакво разследване на чекмеджета. Ще се ловят руски шпиони. Анексията на България от САЩ продължава и по законодателен път.

Финансовият министър Василев препоръча на новия парламент да приеме законодателство, обслужващо американския закон Магнитски. 

Тоест да се подчини българското законодателство на американското.

Тоест да се легитимира законодателно превръщането на нашата родина в индиански резерват. 

Прогнозите показват, че българският избирател ще вкара в парламента такива сили, които да финализират американската анексия на България. Просто подменят екипа, вкарват свежа кръв. Борисов няма да е основният играч. Слави Трифонов поема капитанската лента. Даже вече я пое. Неговата партия официално се срещна с губернатора на отбора му – американския посланик Херо Мустафа. 

Да, ще има промяна. Взималите досега подкупи повече няма да взимат. Взимащите подкупи ще са нови, гладни, по-послушни.

И по-ящни, защото младият евроатлантически организъм се нуждае от повече енергия. Виждаме, че и спортния клуб "Левски" го купуват с американски пари чиито произход, естествено, никой няма да проверява сериозно, както навремето проверяваха парите на Чорни. Него го натириха заради връзки с Русия. Но тоя пишльо, който ще купува "Левски", той не е мафиот. Той е гений на евроатлантизма...

Покрай стадион ще строи и МОЛ. Уредено било с държавата. А навремето, когато Божков като собственик на ЦСКА искаше да прави същото в Борисовата градина, държавата не му разреши... Вероятно защото е българин.

Продължавайте да гласувате за евроатлантизма. Със сигурност ще станете американци. В резерват-военна зона. Бивша държава България.


Милен Милушев, 24may.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар