Зима

Зима
Пролет

13 юни 2021 г.

Грандиозен скандал! От утре Веселина Томова е поставена на „външно наблюдение“ заради разследването си за Пламен Узунов

Досега години наред бях  слухтяна и следена от Боковите и Цецовите копои, сега в ход влязоха и Руменрадевите 

 

Току-що бях уведомена конфиденциално от високопоставени мои източници в службите, че от утре, 14 юни т.г., ще бъда поставена на „външно наблюдение“. 

Естествено и с обичайната екстра към „външно“ -то – контрол върху комуникациите ми.

Досега години наред бях  слухтяна и следена от Боковите и Цецовите копои, сега в ход влязоха и Руменрадевите.

Браво! Ашколсун, господин Президент, „почтеност“, „прозрачност“, свобода на словото“ и тинтири минтири, върви на майната си.

Да точно, така!

ВЪРВИ НА МАЙНАТА СИ! БЕЗ НИКАКВО ИЗВИНЕНИЕ!

Сто „външни“ да ми пратиш, все ми е тая, но това Е ПОЗОР, КАКТО ЗА ТЕБ, РУМЕН РАДЕВ, ТАКА И ЗА НАЗНАЧЕНОТО ОТ ТЕБ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО И СПЕЦ.СЛУЖБИ!

Ако и сега кажеш, че това е „манипулация“ на АФЕРА, извикай Бойко Рашков, Цветан Китов, шефът на ДАНС и ги питай – от утре ЖУРНАЛИСТКАТА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА ПОСТАВЕНА ЛИ Е НА „ВЪНШНО“ И ПОРАДИ КАКВА ПРИЧИНА!

По причина, че си върша работата и вадя кирливите ризи на властта на светло ли? По причина, че ТВОЯТ АНТИКОРУПЦИОНЕН СЕКРЕТАР бе закован от АФЕРА в миризлива крачка ли?

В същото време ТРЕТИ ДЕН ТИ, ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ, МЪЛЧИШ ПОЗОРНО И НЕАДЕКВАТНО ЗА ГРАНДИОЗНИЯ СКАНДАЛ И ВМЕСТО ДА УВОЛНИШ ПЛАМЕН УЗУНОВ, ТВОИТЕ „ПЛАМЕНУЗУНОВЦИ“ МЕ СЛАГАТ НА „ВЪНШНО НАБЛЮДЕНИЕ“!

Заедно с мен – Веселина Томова на „външно“ от утре са поставени и още няколко лица, близки до мен, за които се е счело, че от тях получавам информация. Като им знам вече имената, пълен т@к са ти и службите, и мвр-то и дато-то, Румен Радев!

И ако посмееш да кажеш и този път, че АФЕРА пише „манипулации“, нали се сещаш, че и докато съм на „външно“ пак ще успея да се сдобия и ще публикувам документа с който са ме „закачили“?!

Радев, ти даваш ли сметка какво правите, бе!

Какво престъпление върша, че съм поставена на „външно наблюдение“?!

Че съм разследващ журналист?!

Ами, следете ме!

Баш ме брига!

Почвате да ме амбицирате, да ви заведа „външното“ и до… Путин. Белким менторката ти е доволна от „мероприятието“.


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар