Зима

Зима
Пролет

27 юни 2021 г.

Западът загуби човешкия си облик

Социалолигофрения - липсата на здрав разум, логика и нормалност. Това не е обида. Това е диагноза... 

 

Западняшката социалолигофрения добива пандемичен характер. 

Тия считат целия свят за кръгли идиоти. Ето, на британския разрушител „Дифендър“, който провокира руснаците да го прогонят с бомби от руските води край Севастопол, случайно се намирал екип на Би Би Си!? Само този факт крещи, че нахлуването в руски води е преднамерена, добре планирана, прецизно изпълнена провокация с цел скандал, инцидент и последваща обработка на общественото мнение. Ето ги лошите руснаци, позволяват си да се защитават. Вижте ги какви са агресори!…

Предният ден излиза черен списък с лица, застрашаващи националната сигурност на Украйна, сред които е… певецът Филип Киркоров!? ПЕВЕЦ! Човек, който пее!? Това надминава най-човеконенавистните практики на фашизма и на комунизма. Това е репресивна дискриминация по етнически и идеологически признаци. Така са били стигматизирани евреите при Хитлер и т. нар. народни врагове при комунизма. За какви евроатлантически ценности ми говорите, моля? Къде е свободата на волеизявление, на мнение, къде е плуралузмът, свободното придвижване, тинтири-минтири…?

Да, видяхме ги всички евроатлантически ценности и в случая със седесарката Милена Славова. Рокаджийката. Неам нерви… Тя изрази свободно своето човешко, женско мнение, че не одобрява гей парадите и справедливо определи гей активистите като извратеняци, защото развращават децата на една демографски гинеща нация като българската. И какво последва…? Бе обявена за враг с партиен билет и жестоко атакувана за независимото й мислене. Направо я размазаха публично от любов и от толерантност евроатлантиците. Живи западняшки хунвейнбини…

Евроатлантическите ценности лъснаха и в бруталното политизиране на... спорта. Мачът Германия-Унгария в Германия. Искането на домакините да оцветят стадиона с цветовете на дъгата - символа на хомосексуализма. Като реакция на приетия закон в Унгария, който защитава децата от хомосексуална пропаганда в детските градини и училищата и възпира официализирането на педофилията. По времето на древните олимпийски игри войни са спирали, за да могат спортистите да се състезават. А днешният западняк превръща състезанието във война!?… Насилствено налагане на Диктатурата на малцинствата.

Налагането на цветния расизъм го видяхме на мача Англия-Шотландия. Двата отбора коленичиха в знак на съпричастност на борбата с расизма. Интересно, как унижението на хора бори расизма, след като точно това унижение на расова основа е… расизъм?!

Целият Запад мачка великия унгарски народ за това, че защитава… нормалността… А в страната на Орбан просто не искат джендър тоталитаризъм… Искат си свободата. На държавата. На културата. На традициите…

Западът загуби човешкия си облик.

Сега чух, че се повишават сериозно цените на парното и топлата вода. Заради Зелената сделка на Урсула фон дер Лайен и повишените такси за въглеродни емисии, които трябва да плащат Мариците. Не е ли по-разумно първо да изградиш алтернативата и тогава да ликвидираш старото?

А тия зловещи западняци чрез нашата им прислуга ни закриха 4 блока от АЕЦ Козлодуй, та сега да нямаме енергия. Ще повишаваме цените.

Христо Иванов от Демократична България не спира да брътви как трябва да разкараме руския газ, руските атомни реактори… Да вдигаме цените, да внасяме ток… Било нормално. Япония например внасяла 97 процента от енергията си, агитират прозападняците. Подобна е и програмата в енергетиката на партията на Слави Трифонов.

Тотална липса на здрав разум.

Виждаме го и в обвиненията срещу русофили-шпиони били, ама без достъп до класифицирана информация?! Ми кво шпионират тогава? Каква информация предават на Русия? Че волейболистите ни стигнаха дъното на футболистите?! Това го има в спортните хроники. Кой плаща на шпионин за публична информация? Ако трябва някой да се преследва за шпионство, то това трябва да са всички партии като Герб, финансирани от западни фондации. Те са зависими, несвободни, купени, слугуващи на чужди държави още с раждането си…

Това наричам социалолигофрения - липсата на здрав разум, логика и нормалност. Това не е обида. Това е диагноза.

А, да днес чух нещо хубаво от президента Радев. Противопостави се на ЕС, защитавайки българския национален интерес по казуса Македония. Истината е, че историята, езикът и земята там са български. А местните имат право да се самоопределят, ако щат и за зелени човечета. 

И накрая, с извинение, че пак стана дълго, понеже ме питат отговорил ли ми е Путин на писмото-сигнал, което депозирахме в руското посолство за пълзящата анексия на България от САЩ, отговарям публично: ДА, ОТГОВОРИ. С КОНЦЕРТА НА ТУРЕЦКИЙ НА 25 ЮНИ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ. 19 ЧАСА. 


 

 Милен Милушев

Няма коментари:

Публикуване на коментар