Зима

Зима
Пролет

12 юни 2021 г.

Захлебвате ли, атлантици?

Време е подобни безродни организации да бъдат разпуснати, а членовете им подведени под наказателна отговорност за измяна! 

 

Съветът на безродниците, подвизаващ се като Атлантически съвет, отново захлеби от Козяк, като върло се включи в коментарите за падналия български самолет при ученията на НАТО. 

Според видните мислители от СБ (виж по-горе определението), сред които блести с мащабност фашагата Ал Йо, си мисли, че руснаците били свалили българският самолет... на учение а НАТО. В началото реших, че някой се гъбарка и нарочно е пуснал фейк. Да, ама не - наистина са го казали да се разследва руска връзка в катастрофата.

Ще започна с това, че е срамно пред паметта на загиналия български пилот, достоен офицер и професионалист, подобни спекулации. То бива натягане пред спонсора от Козяк, ама атлантиците направо се оляха в ибрикчийството!

А сега да разгледаме какво се случва - учението е на НАТО (същото това НАТО, което се загуби по българските пътища преди два месеца и преди един по погрешка нахлу вместо при противник, в български производствен цех). Да напомня и това, че хвърчилата, които поръчахме на Козяк и за които платихме почти три милиарда лева АВАНСОВО преди две години, още не са произведени, дори не е започнало производството им! А, понеже сме верни американски подлоги, руските МИГ-ове, които имаме, вместо в Русия, ги пратихме да ги ремонтират в Полша, където май се оказа, че нямат лиценз за тая работа, но пък също са верни атлантически подлоги на САЩ!

И аз пък искам разследване дали някой тъп кравар отново не е сгрешил и по погрешка да е свалил българският самолет (който в учението е играел ролята на руски, за да тренират краварите как на другата страна на планетата да се борят с враговете си)? Дали някой кравар отново не е направил гаф, а българските предатели да прикриват инцидента, защото обществото вече стана нетърпимо към наглостта на краварите и започва все по-силна съпротива срещу грубата им намеса и командорене в българската политика?!?

Ами ако има американска връзка, дебили? Тогава ко прайм?!? И е време подобни безродни организации да бъдат разпуснати, а членовете им подведени под наказателна отговорност за измяна!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар