Зима

Зима
Пролет

9 юни 2021 г.

MANOWAR отново в България по случай 15 години oт първия си концерт у нас

Завръщането на Manowar в България е част от турнето Crushing the Enemies of Metal с любими на феновете моменти от кариерата на групата 

 

MANOWAR добавят още един акцент в календара си към изпълнената със специални тържества за феновете 2022 година: ексклузивен концерт на групата в Пловдив, с който да отпразнуват годишнината от първото си историческо за България шоу преди 15 години!

Събитието ще се състои на 4 юли 2022 и ще продължи традицията на серията концерти HILLS EXCLUSIVE, първият, от които бе с Iron Maiden през 2018 г. в Пловдив.

MANOWAR свирят за първи път в България през юли 2007 г. в Каварна, подарявайки на верните си фенове епично шоу с вълнуващо изпълнение на националния химн „Мила Родино“. Година по-късно, групата се завръща в България с концерт, който продължава повече от пет часа!

„България и българските фенове на MANOWAR заемат изключително специално място в сърцата ни!“ – казва Джоуи ДеМайо. „Те ни посрещнаха гостоприемно в своята страна и в сърцата си от първия път, в който свирихме там и всеки път, когато се върнем, е още по-специален от предишния. Това честване на 15-годишнината ни ще бъде уникално шоу, създадено специално за България – спектакъл, който не бива да се пропуска!“

Завръщането на Manowar в България е част от турнето Crushing the Enemies of Metal с любими на феновете моменти от кариерата на групата и ще отдаде специална почит на шест емблематични албума на Manwar и техните годишнини: 40th Anniversary of Battle Hymns , 35th Anniversary of Fighting The World, 30th Anniversary of The Triumph Of Steel, 20th Anniversary of Warriors Of The World, 15th Anniversary of Gods Of War, 10th Anniversary of The Lord Of Steel.

Билетите за концерта на MANOWAR в България вече са налични. Внимание – бройката на промо билетите е лимитирана до:

• 500 билета – Regular Standing /правостоящи/ – 80 лв.
• 500 билета – Golden Circle /Front of Stage/ – 120 лв.
• 250 билета – VIP билети /Front of Stage + седящо място + паркинг място/ – 150 лв.

Притежателите на билети за Hills Of Rock 2020, които са ги презаверили за Hills Of Rock 2022, ще получат промо код за намаление от цената на билетите във всички зони за HILLS EXCLUSIVE.

Как става това? 

Промо отстъпката е 10 лв. и е за всяка една от посочените по-горе зони и билети. Отстъпката може да се използва при презаверка на билет за Hills Of Rock 2022, която се прави на ticketstation.bg. След презаверяването онлайн на билета, потребителят получава промо код, който след това може да зареди при закупуването на билет за концерта на MANOWAR.

След изчерпване на промо количествата и до края на годината (31.12.21), цените на билетите ще бъдат съответно:
• Regular Standing /правостоящи/ – 100 лв.
• Golden Circle/Front of Stage/ – 140 лв.
• VIP билети /Front of Stage + седящо място + паркинг място/ – 180 лв.

От 01. 01. 2022 цените се променят:
• Regular Standing /правостоящи/ – 120 лв.
• Golden Circle/Front of Stage/ – 150 лв.
• VIP билети /Front of Stage + седящо място + паркинг място/ – 200 лв. 


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар