Зима

Зима
Пролет

12 юли 2021 г.

Истинският шамар - 600 000 души по-малко излязоха в сравнение с изборите от 4 април т.г.!

Търси се нов автентичен Играч. Който да не е продуктово позициониране на Онези, чиито имена всички знаете... 

 

Истинската новина, истинският шамар е, че 600 000 души по-малко излязоха да гласуват в сравнение с изборите от 4 април т.г.!

Всички мълчат за това, а онези политици, които се престрашиха да рекнат нещо, като плюли си в устите, пласираха внушението – лято било, хората били в отпуски…

А дали е само това, а?!

Или тези така наречени „политици“ не живеят в България, а на Марс, или са тъпи като галфони.

Още след 4 април т.г. по време на краткотрайния парламент огромна част от хората бяха отвратени от това, което виждаха. И в лицето на „статуквото“, и в лицето на така наречените „протестни“ партии.

Огромна част от хората се отвратиха и от отвратителното демонстративно показно надупване на ВСИЧКИ на политическия терен пред американския посланик и на САЩ.

Огромна част от хората инстинктивно усетиха, че и така пласираните охотно „нови“ са всъщност проксита на старите курви и мачът, който се разиграва пред очите на хората е нареден, задкулисен и мръсен.

Огромна част от хората инстинктивно усетиха, защото ПАК няма критични медии да им го кажат, а гъзолизци на „новото“ управление, че и при хората на Радев нещо не е както трябва.

Хората не са слепи, нито глухи. Те видяха по места какво позорно кадруване вървеше и върви, което няма нищо общо с „връщане на държавността“ и „почтеността“. Те видяха единствено пушилки, нарцистични рецитации, но нищо на практика. Видяха алчност и „пази, Боже, сляпо да прогледа“.

600 000 теглиха една майна, защото не са толкова прости, за да не разбират, че и власт, и правителство, и льотчици, и кадровиците му идиоти, се редят не с техните гласове, а в американското посолство.

От убийствената ниска избирателна активност най-вече загубиха ГЕРБ – обяснимо и логично, и БСП.

БСП обаче дължи разцепването си на президента Румен Радев и това е крайно време да се каже в прав текст, защото е голата истина!

Корнелия Нинова, която доведе за ръчичка льотчика и го направи президент, бе под пълен отстрел вътре в партията си, благодарение на мръсната игра на Радев и компанията му от масони. Заиграването му и с „десносектантите“ притури още олио, а проекта на Слави, който всъщност изобщо не е на Слави, поне откъм финансиране, не е близък до Радев само заради генерал Деси.

Нинова може и да прояви кураж и да издигне НОВА кандидатура за президент, ако има топки, разбира се, защото Радев не предаде само нея, а партията, която го направи това, което е. А може и да не прояви смелост. Ще видим.

Останалите така наречени „протестни“  партии – при тези ЛИПСВАЩИ 600 000 ДУШИ, на практика са с печален резултат, като се има предвид как се блъскат в гърдите, че едва ли не представляват всички, които са против Хунтата.

Дрън – дрън. 600 000 души, които са против Хунтата не излязоха да гласуват, защото им се повръща от лицемерието и на предоставените на изборната тепсия „нови“ проксита на задкулисието.

Правителство ще има, защото още след 4 април т.г. Херо Мустафа каза, че трябва да има, а Радев като латерна не престана да го повтаря. Ще се скалъпи такова в американската амбасада, тюрлю „десен“ гювеч, важното е да е свирепо русофобско и да обслужва по всички линии американците.

Надали ще издържи дълго при тази ТОТАЛНА И МАСОВА ОТВРАТЕНОСТ НА БЪЛГАРСКИЯ ИЗБИРАТЕЛ КЪМ НАСТОЯЩИТЕ ТАКА НАРЕЧЕНИ ПОЛИТИЦИ И ПАРТИИ, ИЗБИРАНИ С ПЕЧАЛНО МАЛЦИНСТВО.

Търси се нов автентичен Играч. Който да не е продуктово позициониране на Онези, чиито имена всички знаете.

Апропо, категоричният победител на тези избори иначе е ДПС и техния приятел от „Магницки“ – и чрез ИТН, и чрез ИМВ, и чрез… последният да затвори вратата.

Във всеки батак обаче има нещо добро.

И тази МРЪСНА ПЯНА трябва да се отлее. Защото рано или късно овчия възторг ще премине и още, и още 600 000 души ще си отворят очите и умовете, че ГИ ЛЪЖАТ! ПРЕДАВАТ! ПРОДАВАТ!

Има време това проглеждане да се случи и на предстоящите президентски избори.




Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар