Зима

Зима
Пролет

21 юли 2021 г.

Вкупом всички си плюха в устите: Правителство на всяка цена в синергия с дневния атлантически ред на САЩ

Да поздравим евро-атлантиците на Херо Мустафа „родолюбци“, които тоя път хептен ще ни оправят... 

 

Както АФЕРА написа – правителство ще има... на всяка цена. 

Беше ясно още, когато натрапчиво за това заповяда Херо Мустафа, всички така наречени „протестни“ и „службаши“ се изредиха да се дупят пред нея, а Румен Радев поде рецитацията в тази посока като дървено човече с навита пружинка.

Слави изигра първо финт с „надървен“, обаче бързо му свиха перките, защото и той е неотменна брънка от „синергията“ с дневния ред на САЩ.

Всички вкупом гракнаха как ние, демек, народа, сме били изморени и отвратени от избори. И излъгаха, разбира се. Защото народа не е изморен и отвратен от избори, а е отвратен от така наречените политици, зинали за власт.

70 процента им биха шута точно заради това, но всички вкупом се надпреварват да ни обясняват, внушават и пласират как, аджеба, сме изморени от избори. Защото ги е страх, че лака полака, както казват сърбите, нататък с избори всичките ще бъдат изметени.

Това не е в изгода нито на Херо Мустафа, нито на льотчика, който в рецитиращата си амбициозност изрече безумното, че дневния ред на България е в синергия с дневния ред на САЩ. А днес огледалната му Мая Манолова пък се изцепи, че евро-атлантическите ценности били... родолюбие.

Надупените на дневния ред на САЩ, които позорно коленичиха пред Херо Мустафа, са обявени от Радев като „успешни“, а всичките се мазнеха на служебното правителство, като че се мазнят в столовата на поделението за чорба с мръвка.

Такива ми ти работи. Да поздравим евро-атлантиците на Херо Мустафа „родолюбци“, които тоя път хептен ще ни оправят.

С малката секирка, с която Тошко-то на Слави режел главата на пилето и правел супа.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар