Зима

Зима
Пролет

11 юли 2021 г.

Благодарение на нефелниците на Радев, ГЕРБ пак печели!

Огромната част от народа е отвратена от вас. И с право! 

 

При изключително ниска избирателна активност 28%, при 72% отвратени от ВСИЧКИ т.нар. родни политици – стари и прокси „нови“, и благодарение на нефелните клоунски пушилки на служебното правителство, за което лична отговорност носи Румен Радев, извънредните парламентарни избори на 11 юли т.г. произведоха това:

ГЕРБ 23,5%

ИМА ТАКЪВ НАРОД 21,7%

БСП 14,7%

ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ 13,5%

ДПС 11,7%

ИЗПРАВИ СЕ, МУТРИ ВЪН 5,1%

Такива ми ти работи, Льотчик!

Специални поздрави на твойте умозрителни „капацитети“ „кадровици“ Пламен Узунов и Николай Копринков! Оооо, и да не забравим нарцистичния рецитатор Бойко Рашков.

Каквото можахте направихте да доотвратите народа. Не само с безумното „кадруване“ на кретените „кадровици“ съветници на Радев, не само с  патосните рецитации на Рашков и с ЛИПСА НА РЕАЛНИ действия, тактика и стратегия в МВР и службите, но и с показното, отвратително, позорно коленичене и надупване пред американския посланик и САЩ.

Сега тичайте при Чорбаджийката си Херо Мустафа, и без това тя управлява държавата. А вие сте просто тоалетна хартия, с която „партньорите“ ви ще си избършат накрая задника.

След правителството си „Герджиков“, Радев, този път в сие с ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ „протестни партии“, чалгари и „десносектанти“, за втори път поднася на тепсия победата на Боко и ГЕРБ.

ОГРОМНАТА ЧАСТ ОТ НАРОДА Е ОТВРАТЕНА ВСИЧКИ ВАС. И С ПРАВО!

П.П. Ауууу, какво се случва? Аууу, ама кво става бе?, ронят сълзи ПАРТИЙЦИТЕ от всякакви цветове, никога незнаещи къде точно живеят и се намират.

Ами случва се това, че огромната част от народа са отвратени от ВСИЧКИТЕ ВИ!

Така наречените „протестни партии“ са със смешен резултат, предвид избирателната активност, която е убийствено ниска към претенциите им, че представляват всички, които са против Хунтата. Да де, ама те също отвратиха хората с липса на тези, с нарцистично опиянение, със стари мутри, които са дотегнали до повръщане, с комплексарските си изцепки и алчни пазви. И с „нови“ простаци, които пък имат претенции на много умни. Впрочем, „новите“ чалги са дирижирани директно от Сараите.

Ами случва се това, че ЗА ВТОРИ ПЪТ служебно правителство на Радев поднесе на тепсия победа за ГЕРБ, при зловеща ниска избирателна активност, заради идиотската си липса на стратегия, тактика, с непростимото кадруване на двама идиота Узунов и Копринков, с накъртващото надупване на Херо Мустафа, с нарцисизма на Рашков, който НИЩО РЕАЛНО не направи, освен пушилки и бля бля общи приказки.

Убийствената ниска избирателна активност показа, че хората не припознават тия клоуни и искат нещо НОВО. Ама наистина ново.

Льотчикът не е това ново, той е поредното тотално разочарование и ще си заслужи шута и на президентските избори.

Случи се това, което изобщо не бе никаква изненада за онези, които знаеха откъде са парите на всичките „нови“ „десни“ и как мача се нареждаше зад кулисите с още нехваната риба от морето, която те иначе вече бяха изпържили.

П.П. А  най-смешен е Ристю Иванов, ниска била избирателната активност, щото хората си помислили, че ГЕРБ била паднала, хахаха! И Ристю много горд и се пъчи, че …. „достигали“ третото място. Смешник! При тази убийствена ниска активност, той стигал… третото място, бе! Аре, чао!


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар