Зима

Зима
Пролет

24 юли 2021 г.

Вижте ги, бе, президент и военния му министър: „Ние сме НАТО! България е НАТО!“

Още ли продължавате да се надявате, че тоя президент рецитатор отстоява българските интереси, след като лично той е субсидиран от американците?! 

 

Колко благо рецитира президентът Румен Радев във Велико Търново заучените фразички за битка с корупцията, връщане на държавността и още втръснали ни до гуша тинтири минтири, е ясно – навита пружинка.

Обаче!

Когато го попитаха ще се купуват ли нови самолети и изтребител, почна да се нерви. А когато пък споменаха „Три морета“, изригна нервозно: „Три морета“ не е военен съюз!“, фръцна се, тръгна си и набута военния си министър да отбива репортерския огън.

И сега внимавайте!

Служебният военен министър на Румен Радев директно изрече: „Ние сме НАТО! България е НАТО!“ И било изобщо некоректно да се пита какво щели да правят НАТО в Черното ни море, защото пак натъртва: „Ние сме НАТО!“.

Още ли имате съмнение на кого са се надупили до накъртваща позорност тия двамката и останалата им компания?! Още ли се чудите кой ви и ще ви управлява? Още ли си правите илюзия, че уж се договарят за правителство? Та то е направено под благовидните бляботения за битка с корупцията, нов морал, връщане на държавността, а всъщност е под диктовката на Херо Мустафа и САЩ. Още ли продължавате да се надявате, че тоя президент рецитатор отстоява българските интереси, след като лично той е субсидиран от американците?! Заедно с цялата му присъдружна уж „протестърска“ политическа компания?!

Кой си ти бе, „зелен чорап“, военен министър, че да назидаваш, че България била НАТО? Чуваш ли се какво говориш, бе, галфон?

Това, че България членува в НАТО не означава, че трябва НАТО да ни шиба 24 часа на ден, както очевидно прави това с теб!

Утре, ако Херо Мустафа ви каже – пъхнете се двамата в един самолет и се взривете в името на битката срещу Русия, ще го направите ли, рецитиращи смешници?!

Срам.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар