Зима

Зима
Пролет

16 юли 2021 г.

А бе, Пеевски, що ги бавиш още?!

Така и така ситуацията в държавата мамата си трака, поне докрай и завинаги калния терен да бъде прочистен. Ти си знаеш как, че аман от пишман „борци срещу Пеевски“...

 

 

„Николай Василев никога не ме е уволнявал! Той много добре знае, че аз си тръгнах с предишния политически кабинет и никога не съм работил с него, след като той бе избран на министър на транспорта. Не знам защо се опитва да се прави на герой на гърба ми! Крайно време е да престанат опитите на подобни хора да си изкарват дивиденти, като използват името ми“, заяви Делян Пеевски в отговор на пъченето на Николай Василев, че бил човекът, който уволнил Пеевски.

Аман, да ви кажа, аман!

Едната дежурна по дърварски пиар-всичкология Мая Манолова предложила Пеевски, другият – изпъчен късен „революционер“, „ястреб“ Николай Василев уволнил Пеевски, „умни, красиви“ и „десни“ заспиват и се събуждат с Пеевски, Радев и той се упражняваше по „домашното“ Пеевски и изобщо Пеевски е най-употребяваната дума на територията – Кочина.

И всичките „борци“ срещу Пеевски.

А бе, Пеевски, що ги бавиш още? ВСИЧКИТЕ?!!!

Храни ги ВСИЧКИТЕ, ДО ЕДИН, а сега се надпреварват кой от кой първи борец на тепиха да се изтипоса срещу тебе!

Нямаме никакво съмнение, че ако ги почнеш по ред на номерата, един няма да остане на политическия терен неоцапан колко много те е ценял, ама зад завесата. То бива измекярлък, но неблагодарността е вселенски грях.

Ако питаш нас, хич не ги бави. Така и така ситуацията в държавата мамата си трака, поне докрай и завинаги калния терен да бъде прочистен. Ти си знаеш как, че аман от пишман „борци срещу Пеевски“.


 



Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар