Зима

Зима
Пролет

4 юли 2021 г.

"Три морета", "три гьола", "три локви" и хванатият за полата на Мустафа льотчик. Е, и?

За какво е това дупене, лазене, коленичене, лизане пред американците на Радев и така нареченото му служебно правителство, е ясно и на уличните кучета у нас 

 

„Радев към Байдън: Партньорството между двете ни страни е силно и с трайна тенденция за задълбочаване и разширяване

Страната ни е готова да продължи съвместната работа и да укрепва сътрудничеството със САЩ за включването ни в програмата за безвизово пътуване и за подписване на двустранна Спогодба за социална сигурност. Това заявява президентът Румен Радев в поздравителен адрес до американския държавен глава Джо Байдън по случай Деня на независимостта на САЩ – 4 юли, съобщава БНР.

Дългогодишното приятелство между България и САЩ има дълбоки корени в споделяните общи ценности – подкрепа на демокрацията, защита на правата на човека, съдействие за мира и сигурността, е посочил Румен Радев в своето поздравление, съобщиха от прессекретариата на президентството.

Партньорството между двете страни е силно и с трайна тенденция за задълбочаване и разширяване, подчертава държавният глава.

Румен Радев изразява високата си оценка за участието на САЩ като стратегически партньор в инициативата „Три морета“, на която България е домакин тази година.

Държавният глава изразява увереност, че предстоящата среща на най-високо равнище и бизнес форумът в София ще ускорят икономическия растеж, сътрудничеството и свързаността между държавите от инициативата.

Радев е откроил подкрепата, оказана от САЩ по време на сложната обстановка, предизвикана от COVID-19 през последната година, която доказва необходимостта от единодействие срещу глобалните кризи.“



В сбирката „Три морета“ участват: Естония, Латвия, Литва, Полша, Република Чехия, Словакия, Унгария, Словения, Австрия, Хърватия, Румъния и България.

Три морета, три гьола, три локви, е, и?

Някой, някога, някъде, да е чул САЩ да са „подкрепили“ България в икономически план? С поне един долар? С изключение на Фондация „Америка за България“, дето си е накупила „сектантите“?!

За какво е това дупене, лазене, коленичене, лизане пред американците на Радев и така нареченото му служебно правителство, е ясно и на уличните кучета у нас.

Единственото, което сме видели е диктат в управлението на държавата, чрез посланика Херо Мустафа, вероломно русофобство и безпрецедентна намеса във вътрешните работи на държавата и службите й.

Рецитациите на Румен Радев и слугуването му на американците са противни до накъртване.

И българите не са толкова прости за да не разбират, че „Три морета“ не само нищо няма да им дадат, а ще ги изправят насилствено във фронт срещу Русия.

„Три морета“ се провежда на знакови дати – 8 – 9 юли – само два дни преди парламентарните избори у нас на 11 юли.

Нещо като „подарък“ за Херо Мустафа, която вече е наредила „правителство“ с хванатия за полата й льотчик, роден, наш.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар