Зима

Зима
Пролет

8 август 2021 г.

Унищожаването на дебилите

Интересно как сега държавите ти дават пари, за да те лекуват и награди, за да се боцкаш. Интересно! 

 

Чета си аз какви луди награди и поощрения има за боцнатите. Чак се чувстваш прецакан, че не може  да участваш в промоциите, което е и целта. 

В същото време научаваме, че ще трябва и трето боцкане, а вероятно след това четвърто, пето... абокат. И че боцнатите също могат да заразяват и да се заразяват повторно. Простете, но някак си ми се губи смисъла. 

Амазон дава томболи с 500 000 долара за боцнатите. Замислям се за онкоболните, където смъртността е голяма - ако държавите бяха заделили една стотна от парите, профукани за боцканията, и следа от болестта нямаше да остане. Или примерно срещу ебола,  туберколоза, хепатит... безспорно смъртоносни болести.

Когато се заразиш от хепатит, си плащаш за лечението, за възстановяването и държавата ти го изкарва през носа. Същото е като се разболееш от онко или чернодробно заболяване. Интересно как сега държавите ти дават пари, за да те лекуват и награди, за да се боцкаш. Интересно! 

Аз имам много ваксинации и общо взето никой не ме е поощрявал... защо ли го правят в този студен, зъл свят, в който на политици и общественици не им пука колко ще измрат по улиците от мизерия и студ и по домовете без лечение на  иначе лечими заболявания. 

Спомням си една мисъл, че само сиренето в капана за  мишки е безплатно и когато някой много ти рекламира една стока и ти я дарява, значи стоката си ти... впрочем усещането за дамгосване на стадо става все по-силно! И съпротивата на нормалните хора срещу медицинския фашизъм - все по-силна!

Аз не отричам правото на всеки, който иска, да си забие и триста игли, негова воля! Ама да не ме кара и аз да го правя или да ме ограничава. 

Минах ви пикливия вирОЗ даже със самолечение и ми писна да ме плашите с чували с трупове и пландемии. А все пак мозъчните ми клетки ми подсказват, че в настояванията ви има  нещо много, много гнило. И не е въпросът в парите, вие си ги печатате... просто искате контрол. Контрол над всички нас и над душите и децата ни!

И съпротивата ни ще бъде страшна, повярвайте! Защото няма по-ценно нещо от свободата!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар