Зима

Зима
Пролет

14 август 2021 г.

Цирк "Депутатски" - на вашето внимание

Дърлят се кой на кого какво бил казал при преговорите и кой кого обидил. Става ми обидно заради тях - заради липсите им на възпитание и най-вече морал...  

 

Гледайки (с погнуса) и слушайки (с отвращение) народните избраници, стигам до  извода, че основни теми във върховната държавна институция са задните части на определени политици, на коя порода куче прилича по поведение председателя на Народното събрание, фейс- и стайлинг контрол и кой е обърнал каруцата на протестите...

И виждам,че още няма постоянни комисии, които да разглеждат законопроекти. Ми кви законопроекти,  по-важно е да се разглежда з...ка на Татяна Дончева от един от политиците, получили най-голямо народно доверие... или пък кой кого е предал (тук имам мое скромно мнение - вкупом избирателите си предадохте). И вместо така важната актуализация на бюджета, се дърлят кой какво казал в туитър и той в каква поза и до кого седял в кулоарите. Ми това е нивото, драги зрители на цирка!

Вместо Борисов и цялата му шайка в ареста, се спори кой кого подслушвал и кой кого бил миналото лято. То бой и е...е не се връщат, както казва народа, ама поне парите, които открадна шайката, да ги върнете! Простодушно си разсъждавам, че не е важна дипломата на Гешев, а това, че отрича принципът на разделение на властите и не знае и не спазва законите. Както и това, че май само Янаки Стоилов, който за мен е много успешен министър, прави усилия да сбори прокурорския чадър над мафията. Останалите нещо се правят на разсеяни и коментират всъщност маловажни въпроси.

Вместо да коментират ужасяващата корупция и бедност в България, се дърлят кой на кого какво бил казал при преговорите и кой кого обидил. Чак на мен ми става обидно заради тях - заради липсите им на възпитание и най-вече морал. Защото всяка една минута, която прекарват в дърлене и обиди, СЕ ПЛАЩА ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ТО МНОГО СКЪПО! 

Май трябва да ги впишат в ГИНЕС като най-добре платеният цирк на света!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар