Зима

Зима
Пролет

28 август 2021 г.

Сиамските близнаци на политическата неграмотност, безкултурие и откровена простащина

Славчо и Бойко принизиха езика на политическата и човешката комуникация много под нивото на махленското говорене 

 

Славчо Тр. окончателно ми опротивя и ме отвращава повече от "духовния" си баща Главатаря на ГЕРБопитеците. 

Тия двамата, сиамските близнаци на политическата неграмотност, безкултурие и откровена простащина, ако не друго, имат голям "принос" в съвремието ни. Освен с лъжите и измамите си, Славчо и Бойко принизиха езика на политическата и човешката комуникация много под нивото на махленското говорене. 

Ето, вижте какво е написал Славчо по адрес на въображаемите си "опоненти":

"Слави Т. Трифонов
Виждам, че Бойко Борисов в коментара си за снощното ми интервю е загрижен за моето здравословно състояние. Това е толкова мило. Така се разчувствах. На миналите избори Татяна Дончева беше загрижена за моето здравословно състояние. И тя, милата, е толкова състрадателен човек. И Бойко, и Татяна са същите като жълтите вестници и сайтове. И те, милите, от години са загрижени за моето здраве и това е прекрасно. Постоянно живея с мисълта, че има хора, които ме обичат. Спокойно бе, хора, добре съм, справям се и дори леко да настина, веднага ще ви информирам, за да не се притеснявате." 

А ние се чудим откъде булевардните и жълтите вестници и сайтове черпят "вдъхновение" и изпълват с миризлив колорит публичното пространство!


 

Любо Кольовски

Няма коментари:

Публикуване на коментар