Зима

Зима
Пролет

16 септември 2021 г.

Кукавица

Свети Киро Прекрасни се чуди чрез кой мандатоносител да се докопа до Народното събрание. Явно идеите нямат никакво значение... 

 

Ех, тези мандатоносители. 

Направо като птички, големи и бели, които допускат кукувица да снася яйца в тяхното гнездо и да им изхвърля техните. Кучета ги яли идеите и програмите, важно е кой нов идол на тълпата ще участва в листите. Днес разбирам, че Свети Киро Прекрасни се чуди чрез кой мандатоносител да се докопа до Народното събрание. Явно идеите нямат никакво значение. 

Същото беше и с Царчето. Партия на българските жени го изстреля в Народното събрание, защото по тогавашния закон НДСВ не можеше да участва самостоятелно. Нали знаете ПБЖ какви са им идеите и програмата, нали? Не знаете?!? Шок! Ами нали те спечелиха тогава изборите? Е, търпяхме една Веселка като депутат редом с Царчето, ама важното, че тогавашният идол на тълпата се вреди на трапезата. Нещо по-различно сега не виждам!

Обсъждат се партиите МИР, ВОЛТ, както и няколко други малки партии, като ракета-носител на соросоидната банда. Никой не коментира тези партии какви идеи имат, Свети Киро дори не спомена дали споделя идеите и програмите им. Той бил десен с леви убеждения. Или ляв с десни, не разбрах точно! Думата "амбриаж" нещо ми се върти из главата в тази връзка, ама не е политкоректно.

Без съмнение партия "СБПП" /Соросоидна банда "Подмяна на промяната/, е готвена за новият голям победител на изборите. Изцяло либерастка, начело с възпитаници на Козяк и Сорос. И, когато установим какво сме си избрали, отново ще следва разочарование. Но кукувицата вече ще си е отгледала потомството. В чуждо гнездо!

Не знам доколко мандатоносителите осъзнават как ги използват. Но пък, властта не мирише, покрай Свети Киро и Асен Нежний, ще се набутат много незнайни партийни хрантутници, които хората дори няма да разпознават. Също като за ИТН - гласувахте за Слави, а на практика получихте Тошко Африкански.

С интерес продължавам да гледам представлението! 


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар