Зима

Зима
Пролет

19 септември 2021 г.

Козяк, а нашите офицери?

Не ни трябват такива съюзници. Не ни трябват продажни политици. Защото утре грешката може да бъдат и български деца!!! 

 

Грешка било, когато американците ей така, избият седем невинни деца и още цивилни в Кабул. Сори, майна, случва се! 

Грешка е, когато избиваха цели сватби по времето, когато все още ги търпяха в Афганистан. Грешка беше и Виетнам и залетите с напалм деца, нали?!?

И въпросът е дали грешките не им станаха много. Навсякъде, включително в България. Чешнегирово - какво точно се случи и защо заметоха случая? Има ли обезщетение от Козяк за "грешката". Защо български офицер е УБИТ, като е намесен в случая в Чешнегирово и "безгрешните" американски съюзници? Защо друг български офицер пак при съвместни учения с краварите загина? И защо се правят нашите на ударени с мокър парцал за случая и мълчат? 

Проблемът е, че за американците избиването на невинни хора е просто техническа "грешка", а обвиняват другите в тероризъм. Проблемът е, че с думите "свобода и демокрация" нагазват с кални ботуши и оръжия независими държави. Проблемът е, че се смятат за богоизбрани и никой не може да ги накаже.

Това са днешните ни съюзници. Същите, при които и Радев и служебното правителство търчат на килимчето да докладват на Козяк и да получават инструкции. Същите, които ползват българска земя за военните си цели. Същите, които искат и нас да въвлекат във война. Същите, които убиват деца. И офицери! От съюзниците си! 

Не ни трябват такива съюзници. Не ни трябват продажни политици. Защото утре грешката може да бъдат и български деца!!!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар