Зима

Зима
Пролет

9 септември 2021 г.

Продайбългерианците са национални предатели

Време да отделим здравото от гнилото. Националните предатели от истинските българи. И всеки да си получи заслуженото. Историята е показала как!!! 

 

Вчера един привърженик на продайбългерианците, които странно защо се смятат за някакви демократи, искаше всички, които са против ваксините и маските, да бъдат обявени за престъпници и вкарвани в затвора, като заявяваше, че ще ползват държавния ресурс да се саморазправят с несъгласните. 

Днес тези, които продават българските национални интереси срещу финансиране от чужди НПО-та и държави, нарекоха Девети септември преврат и го заклеймиха. Интересно защо свалянето на фашистките правителства в другите държави в Европа не са наречени преврат и не са заклеймени. Например една Франция прави същото, нали? 

Има време, в което богатите се самозабравят, а работещите мизерстват. Време, в което политиците продават българските национални интереси. Време, в което България е в катастрофа. Времето преди 09.09.1944 г. И ВРЕМЕТО СЕГА!!! 

Продайбългерианците са национални предатели. Ноторен факт е външното им финансиране и козируването постоянно на килимчето пред Козяк. Голяма част от тях са деца именно на комунистите, които държаха властта преди 1989 година, а сега, в името на властта и парите, се отричат от предците си и продават България - отново! Ясно днес показаха, че за тях фашисткият режим е бил демократичен и приемлив! Отрекоха нещо, което цял свят призна за престъпление срещу човечеството. 

Интересно ми е какво мислят продайбългерианците за концлагерите, за жълтите звезди по реверите (впрочем в момента ТЕ това предлагат за неваксинираните), за милионите жертви. Може би, ако вземат властта, ще повторят този режим. Защото фашизмът е тяхната идеология.

И е време. Време да отделим здравото от гнилото. Националните предатели от истинските българи. И всеки да си получи заслуженото. Историята е показала как!!!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар