Зима

Зима
Пролет

28 септември 2021 г.

Йотова, Йотова, язък! Лъжеш и не мигваш!

За каква „огромна смелост“ говориш, или я бъркаш с бутането с лакти да са на всяка цена отъркани в Радевото котило, белким захлебят нещо в бъдеще и те? 

 

Илияна Йотова. По bTV. Вицепрезидент и кандидат за вицепрезидент.

Клише след клише. „Вижте“, „вижте“, „вижте“, язък, че е била журналистка някога. И тя влезе в клишето на безпросветниците в политиката, които непрекъснато употребяват „вижте“.

Но, това да и е кусура.

Тези, които още не са разбрали, кои са „цвета на нацията“, които по нейни думи бяха поканени в Инициативния комитет за издигането на Румен Радев за президент, каза си женицата, чистосърдечно:

„Снощи се видя… Това са хората, които имат огромната смелост да застанат в този момент зад една президентска двойка…“.

Демек, тяхната.

Айде, пак!

Хората, „проявили огромна смелост“, въх, мари майко!

Каква смелост, бе, Йотова, какви пет лева?!

Каква „огромна смелост“ проявиха този „цвят на нацията“, докато вилнееше Хунтата ГОДИНИ НАРЕД и те се спотайваха като пръдня в гащи?

Ти ли не знаеш, Йотова, кой задейства процесите едва преди година някои от тях от мишоци да се събудят „революционери“?

„Огромна смелост“ били проявили „в този момент“ да застанат зад президентската ви двойка.

И кое му е на „в този момент“? Че точно „в този момент“ президентът Радев държи ЦЯЛАТА ВЛАСТ, бе, Йотова! За каква „огромна смелост“ говориш, или я бъркаш с бутането с лакти да са на всяка цена отъркани в Радевото котило, белким захлебят нещо в бъдеще и те?

На въпрос за проекта на Кирил Петков и Асен Василев и връзката му с Румен Радев, Йотова отговори по най-безумния начин: „Мисля че и тези съмнения отпаднаха…“

Колко трябва да си перде и нагъл да отговориш така? Кои съмнения са отпаднали? Че то на ачика, бе, Йотова, всички ли ни мислиш за идиоти?!

Нямало и никакво откъсване на структури от БСП и нямало никакви опити за това, това били слухове, а Илияна Йотова не се интересувала от слухове.

Не и мигна оченцето, докато лъжеше БРУТАЛНО.

БРУТАЛНО!

Както е от БСП.

Йотова ли не знае, че това е АБСОЛЮТНА ИСТИНА?

ЗНАЕ! И ЛЪЖЕ!

Толкова за „цвета на нацията“.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар