Зима

Зима
Пролет

24 октомври 2021 г.

Ние, Радев, не сме фурнаджийски лопати като теб!

Ясната позиция можеш да я чуеш на улицата, на протестите, където не смееш да се появиш. Къде ти е юмрука сега, Радев?   

 

Очаквано, днес Президентът Радев подкрепи зелените сертификати и дори си позволи да заплашва, че по-лошо може да стане. 

Изцяло се солидаризира с Кацаров, като направи козметични забележки към абсурда, обективиран в заповедта на МЗ.

Това, което ме изуми е, че обвини партиите, че организирали протести, а други тайно ги подкрепяли, но нямали ясна позиция. Ние, Радев, не сме фурнаджийски лопати като теб! Ние от Възраждане имаме позиция. Помниш ли, Радев, миналата година, когато ти заявяваше, че няма епидемия и се изкачи на Шипка. Помниш ли, когато говореше на хората, че мерките са абсурдни. Ние бяхме там. Имахме ясна позиция, че епидемията е пресилена, истерията - умишлено насаждане, а мерките - дискриминационни и вредни. Тогава ти, Радев, се възползва от нашите протести, от протестите на хората, за своя пиар. 

Днес ти се извъртя на 180 градуса, а твоите министри налагат ограничения на човешки права и искат насилствено ваксиниране. Ние, от Възраждане, отново имаме ясната позиция, че това е недопустимо и е равнозначно на национално предателство! Просто сега нашата ясна позиция, не ти изнася, защото твоите господари в Брюксел, така са ти казали!

Обвини ни в истеризиране. Не ние, ти истеризираш от страх да загубиш властта и втория мандат. Жалко е, че в опитите да задържиш властта, повлече целият български народ в отровното блато. Ясната позиция можеш да я чуеш на улицата, на протестите, където не смееш да се появиш. Къде ти е юмрука сега, Радев? 

Ясната позиция е, че е недопустимо ограничаване на човешки права. Недопустимо е по медиите да не се допускат лекари и специалисти с друго мнение, освен това на платените пропагандатори на ваксините. Недопустимо е здрави хора да се затварят и да не се допускат на обществени места. Вместо да давате пари за реклами на ваксинирането и за смарт часовници за ваксинираните, дайте тези пари на болниците, защото здравната система, която с дружни усилия убихте, е реалният проблем, заради който умират хора. Вместо пари за певци в село Миндя, които да промотират ваксините, увеличете парите за медиците, които изгонихте от България и унижавахте. Дайте цялата информация за страничните ефекти, на починалите да се прави аутопсия, която да установява причината за смъртта, да се изследва съдържанието на ваксините срещу Ковид, за да знаем за състава и действието им. 

Това е ясната позиция! Другото е клякане на килимчето! Срамно е не само за български генерал, но и за български политик, Радев! Това, което правиш, стана ясно за целия български народ! Срам и позор!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар