Зима

Зима
Пролет

9 октомври 2021 г.

Новата Вавилонска кула

Време е да осъзнаем, че България има собствени интереси, които нямат нищо общо с брюкселските 

 

Само на увредените вече не е ясно, че ЕС се разпада и е вреден.  

Решението на Конституционния съд на Полша, е поредният пирон в ковчега на това нефелно образувание. Създаден като съюз на богатите (за въглища и стомана), като свободно движение на хора, капитали и стоки (което вече не е така), сега ограничава слабите и бедните държави и те на практика имат статута на колонии на силните западни държави. 

Откакто Меглена Кунева (снаха на члена на ЦК на БКП Иван Пръмов и "реформаторка"), подписа крайно неизгодния за България Договор за присъединяване към ЕС, България затъва все повече и повече заради лакейството на нашите политици към БрЪксел и това, че нямат смелостта и родолюбието да отстояват българските интереси там.

Да напомня, че именно заради ЕС имаме скъп ток, затворихме блокове на АЕЦ "Козлодуй" и от лидер в енергетиката на Балканите, сега се чудим откъде ще вземаме ток, когато ни затворят от Брюксел и въглищните централи. 

Да напомня, че заради ЕС се набутахме и в НАТО, защото това беше условието. 

Да напомня, че от ЕС ни налагат еднополовите бракове и толерантността към прайдове. 

Да напомня, че ЕС защитава правата на всеки от малцинството, дори да е престъпил закона, като стигнахме до абсурда цели части от народа да са на практика недосегаеми за законите. 

Да напомня, че сега ни налагат да се съгласим с кражбата на история от РСМ (а за мен това си е Република Западна България). 

Да напомня, че заради тях преустановихме търговските отношения с Русия, която е един голям и традиционен за нашите стоки пазар, като се лишихме и от възможността сами да си договаряме евтина газ и други ресурси. 

ЕС ни нарежда какви да бъдат законите ни. Българското Народно събрание е длъжно да се съобразява с чиновниците от Брюксел, жадуващи за правота на краставиците и щастие на кокошките. Там са готови да защитават правото на комарите да съществуват, но си затварят очите пред мизерията на българите.
Еврозоната, в която и сегашното служебно правителство ни набутва, докара много държави до мизерия и увеличаване на цените, както и пълна загуба на собствена монетарна политика, която е част от суверенитета. Явно политическа обреченост е винаги да се присъединяваме към губещите.

Време е да осъзнаем, че България има собствени интереси, които нямат нищо общо с брюкселските. Преди повече от 13 века, ние сме дошли в Европа и сме повече европейци от тези, които сега се опитват да ни втълпят, че трябва да стигаме Европа. Тогава българските владетели са показали на европейците, че искат, не искат, ще трябва да се съобразяват с тях. 

13 века европейците се опитват да ни унищожат. 13 века те ни смятат за врагове. А Вие сега им вярвате!?!

Време е да осъзнаем, че БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-ВАЖНАТА! По-важна от Брюксел, по-важна от скъпо платените брюкселски чиновници, по-важна от щастието на кокошките и зелената им сделка!

Време е за България! Време е за "Възраждане"!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар