Зима

Зима
Пролет

22 октомври 2021 г.

Вирусът върлува по план. Когато трябват бройки, скача. Когато трябва мир, намалява...

Няма страшно, ако ти вземат тялото. Но е страшно, ако ти вземат душата!

 

 

Днес нашите медии са супер щастливи! 

Планът работи, ваксинацията се утроила, хората се уплашиха най-после и ще приемат малоумието. Браво! В резултат, ръководителите на спектакъла радват народонаселението с лек спад на процента положителни, така малко морковче след тоягата. След като настъпи поредния апокалиптичен вторник, в който удвоиха резултата, за да прокарат сертификата, днес пускат малко каишката, вече не са 18-19% положителните, спаднаха рязко на 10%. Това ще да е от поставените вече ваксини. Няма какво друго да е, спасителите спасяват успешно.  

Евроталибаните у нас сред политици и народ са много доволни също. Работите им се нареждат, Брюксел ще е доволен, по-малко ганьовци сме тази сутрин, след като от три дни ни набиват канчетата с конско, каквото в целия си живот не съм виждала и чувала, а аз соца го видях и чух. 

Така е. Кризата се движи по програма. 

Вирусът върлува по план. Когато трябват бройки, скача. Когато трябва мир, намалява.

Сега водата супер много се размъти, ще почакаме да видим като се поутаи, какво ще се окаже.

Само едно мога да кажа.

На страницата на Радев снощи беше отново страшно! Под всеки негов пост от вторник насам е нещо потресаващо и неговите хора изобщо не успяват да удържат. Това е реална картина - Какво мислят за него и мерките му хората. Но понеже той не е Бойко, който много му беше неприятно, ако хората не го харесват, защото беше нарцис и му беше важно всички да го харесват и да го славят, а Радев е друг вид мутра, не се подава изобщо на народната любов. Радев е имунизиран от чувства, той емоционално е кастриран и следователно изобщо не му въздействат подобни реакции. Той може да бъде пробит по друг начин. Само чрез противопоставяне на по-силна фигура на него. 

Новините за ваксоталибаните в ЕС и целия ваксиниран свят са повече от трагични. Не знам колко още ще могат да задържат лъжата, че ваксините работят. Германия с фрапиращ ръст след Англия, Холандия, Ирландия, Франция и Италия. Виждам, че се е наложило СЗО да обяви, че имало четвърта вълна в Европа и, забележете, ТЯ СЕ ДЪЛЖАЛА НА ОТПУСКАНЕ НА МЕРКИТЕ. Ама чакайте малко бе, нали имате 70% ваксинирани? В Англия и Ирландия даже 80%? Какви мерки, какво отпускане, нали нямат мерки, нали имат стаден имунитет! Тогава как ще оправдаете тези цифри?

Вижте колко са глупави!

Системата за броене на случаите, тотално манипулируема от първия регистриран случай, сега се обръща срещу самите тях. Защото именно тази система сега отчита невероятно очевидният много неприятен факт - НАЙ-ВАКСИНИРАНИТЕ ДЪРЖАВИ НАЙ-МНОГО ЗАРАЗИ РЕГИСТРИРАТ!  Което автоматично означава, че ВАКСИНИТЕ НЕ РАБОТЯТ! 

Тогава?

Не може още дълго това да се прикрива и изопачава.

И пак стигаме до главното.

Целта на цялата операция "Вирус" не е здравето и спасението на човечеството, а неговото ваксиниране с препаратите на ДД. Просто от 10 кладенеца вече вадят вода, за да гасят пожара, че все повече ясно се вижда тази цел! То не са безумия с обясненията на имунитета, то не са врътки с бройките тестове, то не са врътки с клиничните показатели и пътеки, то не са лъжи с причините за смъртта. Накрая ще се окаже, че високият брой умрели се дължи на лечението, не на вируса! И тогава???

У нас е хаос и това е супер добре. Това ще ни спаси. Хаос. Защото като няма разум, хаосът става креативен. 

Използвам случая да кажа нещо, което чака няколко дни. Че нашите толкова тъпи служебни , дето се явиха да ми чегъртат ГЕРБ,  са объркали плана за възстановяване и това ще има спасителен ефект за България от великата тъмнина на ЕС. Защото ако не получим парите, които българската задкулисна върхушка очаква и се облизват за тях нови като ГЕРБ, то тази политическа класа може и да не може да се задържи без евросредствата. И може плановете да не се получат.

Запомнете - Тези ваксини са целта и те са онова, за което предупреждава Христос. Няма страшно, ако ти вземат тялото. Но е страшно, ако ти вземат душата. Това е такова!


 Анастасия Гешева

Няма коментари:

Публикуване на коментар