Зима

Зима
Пролет

1 ноември 2021 г.

Продуктово позициониране на "народни будители"

Истинските народни будители няма да ги видите по телевизиите. Нито в слугинските медии, обслужващи измислените чуждоземни „ценности“...

 

 

Мислех да пропусна темата на деня. Денят на Народните будители.

Вчера пред „Марица“ скалпелно го отсече най-ясно Румен Леонидов: „Да живее празникът на мъртвите будители! Честито. На всяка крачка се спъвам в трупа на Щастливеца.“

Но пусто сърце не трае.

Пак вчера в едно зализано до накъртване предаване на един зализан до покъртване „водещ“ на BTV една рецитираща „спецка“ по „народни будители“, дето им раздава и награди, рече потресаващото на въпрос „Кой според нас е народен будител на ВСИЧКИ ВРЕМЕНА?“ – „НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА за мен народен будител е Боян Петров“.

Народен будител НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА в България Боян Петров???? Зализаният „водещ“ мълчи срещу нея либералнотолерантномалоумно. И толкоз. Не счупих телевизора. Спрях го.

Днес пак по същата телевизия излиза един от пробутваните за голееееееми писатели, който също не слиза от екран, точно като още един пробутван като голяяяям писател, само защото печели награди по кой знае каква линия навън, и обяснява как се ваксинирал, прекарал после ковид само със загуба на обоняние, защото „април се ваксинирах и вероятно е позагубила ефект ваксината, затова загубих обоняние…“.

Те това са ни „народните будители“. Продуктово позиционирани като всичкото на тая трагична територия. Единствено тях търсят от телевизиите, като че в България няма други, освен толерантнолибералнодесносектантски внушавани като таланти, а всъщност налагани от всякакви чуждоземни фондацийки и прочие.

Истинските народни будители няма да ги видите по телевизиите. Нито в слугинските медии, обслужващи измислените чуждоземни „ценности“.

Истинските народни будители никога не са награждавани. От мяучещи квачки.

Истинските будители нямат място при бездарните мишки да ги позиционират продуктово.

Те имат мисия – с Меча на Духа и Словото.

Останалото е Войнстващо бездарие, което превърна поколение след поколение в малеби, зомбирано и облъчено от „новите“ „народни будители“, пропагандирани от кухите ни отвратително бездарни телевизии.


 



Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар