Зима

Зима
Пролет

6 ноември 2021 г.

Нова порция малоумщини, които ни се изтръскват просто ей така

След днешните откровени глупости, безмерна наглост и арогантност, съм убедена, че трябва по подходящ начин да изразим недоволството си срещу инструмента на Господ

 

 

Бях решила, че днешният ден - ден за смирение и почит към нашите скъпи покойници, не е подходящ за коментари от злободневието. Но, не е така. 

Даже и само в памет на хората, които обичаме и вече не са до нас, трябва да бъдем будни всеки ден, да изразяваме непримиримостта си към ежесекундните безобразия на герб.

Днес имахме нова порция малоумщини, които ни се изтръскват просто ей така. Всъщност мароканските скакалци просто ни се изхрачват в лицето, допускайки, че ние няма да реагираме или ще повярваме.

Едно инженерче от магистралата с весел и палав глас ни съобщи, че те сами били разрушили част от нея, защото изведнъж се появили високи подпочвени води. Аз съм един прост психиатър, пък бих се сетила, че може би е добре да се прави предварително проучване на терена. Явно, че това не е нужно. И хоп, появили се водите и тези взели мерки сами. 

Ами, това наистина е малоумно. А още по-малоумно е да обиждаш аудиторията с подобни глупости.

Последваха и поредните глупости от сийка милева за разследването на МВР за грабежа. И тя явно не си дава сметка, че я слушат хора, които могат да мислят с главите си.

След днешните откровени глупости, безмерна наглост и арогантност, съм убедена, че трябва по подходящ начин да изразим недоволството си срещу инструмента на Господ. Както направихме миналата година.  

Думите са много силно оръжие, но насреща си трябва да имаш хора с морфологичен субстрат да ги осмисли и разбере, както да знаят какво значи МОРАЛ и СЪВЕСТ.


 Цветеслава Гълъбова

Няма коментари:

Публикуване на коментар