Зима

Зима
Пролет

6 ноември 2021 г.

Ако можеше да чуе кандидатите на ГЕРБ, Лъжлив Съби щеше да умре от завист

Наивно е да се мисли, че след толкова  много години консуматорите на властта ще си свият кротко сармите и ще си идат... 

 

Ако можеше да чуе кандидатите на ГЕРБ в тая кампания, Лъжлив Съби щеше да умре от завист. 

Това, че хората, които излязоха от подчинението, за да поискат по-справедлива България, са превърнали спокойствието в хаос, е опашата лъжа. 

Че имаше ли месец в последните 12 години, когато едни други хора, които превърнаха политическата власт в компаньонка с консумация – имаше ли месец поне, в който страната ни да не беше разтърсвана от чутовни корупционни скандали? Ами живите факли, окървавените протести – забравихме ли ги? А ежедневните драми – когато синът и снахата заминават, а бабите с внуците ги изпращат на летището и плачат? 

Това спокойствие, което ни продават, е мираж! 

Да, има кризи сега – с ковида, инфлацията, горивата. Но има по-дълбоки кризи, които не са от 6 месеца, знаете – обезлюдяването, пълната разсипия в здравеопазването, образованието,  инфраструктурата..., забогатяването на малцина за сметка на другите. 

Да, наивно е да се мисли, че след толкова  много години консуматорите на властта ще си свият кротко сармите и ще си идат. Но това, че персоналът им ни разправя предизборни вицове в положението, в което се намираме - това е цинично.


 Анна Заркова

Няма коментари:

Публикуване на коментар