Зима

Зима
Пролет

7 ноември 2021 г.

Цената на избора ще я платят България и децата ни

Българи, съдбата си я ковем сами! Време е ние, българите, да вземем съдбата си в свои ръце и да спрем катастрофата! 

 

Българи, тази седмица много от вас ще решат за кого да гласуват и дали изобщо да гласуват. 

Аз, като част от вас, знам колко много са разочарованите и тези, които се съмняват. И аз съм се лъгала в нови политици, вярвала съм, че идва нещо по-добро и съм виждала, как за пореден път ни предават. Виждах как политиците водят уверено България и народа ни към пропастта под звуците на музика и хвалебствия.

Трудно е да накараш хора, които са лъгани толкова много, да повярват. Това беше и причината да се включа в политиката. Защото аз вярвам, че ще постъпя правилно и няма да могат да ме купят или притиснат. Вярвам, че хората около мен от Възраждане, са твърдо решени да се борят за българския народ и да работят за бъдещето на България. 

Всеки един от нас, от Възраждане, е част от вас. При нас няма потомствени политици и отрочета на олигарси, нито пък такива, работили цял живот партийни секретари. Има българи, образовани и трудолюбиви, със семейства и деца, които знаят, че предстоят битки, а не удобни кресла. Ние знаем, че сме неудобни на тези, които над три десетилетия се разпореждат с нашата, българската държава и ни унищожават. Ние знаем цената на това да се включим в политиката - натиск, опити за сплашване, изгонване от работа, загуба на клиенти, заплахи срещу децата ни. Тръгнали сме по трънлив път и няма да се откажем, защото зад нас е България. Ние може да се окажем последното препятствие пред окончателната катастрофа, към която ни водят тези политици, които се отчитат в чужди посолства.

Българи, братя и сестри, много пъти съм казвала, че тук е българска земя, извоювана и пазена с кръвта на дедите ни. Тази земя, тази държава, тази България, са най-важното нещо за нас. Защото ако останем без тях, сме загубили всичко. Замислете се за децата си - искате ли те да забравят, че са българи, а внуците ви да не говорят български? Искате ли възрастните ви родители да мизерстват, докато някои дават десетки и стотици хиляди лева дарения на нови политици, които да осъществят плана им за подмяна на българския народ и държава? Искате ли политици, които изпълняват заповедите на американското посолство, да решават дали децата ви да участват в медицински фашизъм, дали вие имате правото да работите и да се издържате без тяхното разрешение и зеления им сертификат? Искате ли тези, които козируват в Брюксел, да ви затварят принудително по къщите и да ви забраняват да влизате в учреждения и магазини??!

Ние сме част от вас. Не сте сами. Заедно сме. Само заедно можем да се преборим. Ние не сме политиците от статуквото, не сме проекти на чужди посолства, не сме спонсорирани от чужди организации и граждани. Ние сме българи! И знаем, че е наш дълг да се борим за България и българския народ. Няма кой друг да ни помогне, ако сами не го направим!

Българи, съдбата си я ковем сами! Време е ние, българите, да вземем съдбата си в свои ръце и да спрем катастрофата. Време е да възродим България! Време е за Възраждане!

Другата неделя, всеки ще направи избор, който може да бъде съдбоносен за бъдещето на народа ни. Защото предстоят много тежки дни, налагане на терор и медицински фашизъм, на страх и принуда. Трябва заедно да спрем това и да се преборим с безумието. Изборът е ваш, но не забравяйте, че цената ще я плащат децата ни и България!


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар