Зима

Зима
Пролет

23 ноември 2021 г.

Какво дразни мъжете в една връзка

Не им се нрави, когато една жена не е директна с това, което иска... 

 

Направихме кратка класация с омразните за мъжете действия, които идват от страна на дамите. 

Вижте кои са те и споделете мнението си дали сте съгласни с тези правила или пък - не.

Няма достатъчно време за приятели

Мъжете мразят да се чувстват виновни, че прекарват време със своите приятели. Те обичат свободата да правят това, когато пожелаят.

Драмата

Мъжете мразят жени, които винаги са в лошо настроение, жени, които винаги се оплакват или заяждат за нещо. Говоренето против някого също влиза в това число.

Финансови затруднения

Мъжете трябва да плащат за почти всичко в една връзка. Наред с това обаче, не харесват как някои жени очакват твърде много от тях и имат твърде високи очаквания и изисквания.
Мъжете искат да са необходими до известна степен, да знаят, че на тях може да се разчита, да знаят, че са силни и способни, но те обичат и силни жени, които могат да се грижат за себе си. Такива, които се справят в живота.

Липсата на признателност

Мъжете правят много неща, за да угодят на половинката си, защото искат да я направят щастлива. Не им харесва, когато жените приемат усилията им за даденост или не го оценяват. Никой не твърди, че е необходимо да благодарите за всичко, но малко признателност и уважение не е излишно.

Незнанието какво искат

Да бъдеш нерешителен може да е сладко в началото на една връзка, но мъжете не обичат винаги да трябва да вземат решения. Не им се нрави, когато една жена не е директна с това, което иска. А и без значение какъв е полът ни - никой не чете чужди мисли.

Недоверието

Жените, които проверяват телефона на партньора си, за да го шпионират, въпреки че няма причина да го подозират, кара мъжа да се чувства недоверчив. Сякаш постоянно се налага да бъде нащрек. Мъжете мразят, когато ревността на жената я изпревари.

Споделяне на тайни за връзката

Някои жени може да говорят за връзката си с други хора, да споделят разни интимни или не подробности, но мъжете не обичат да знаят за тези обстоятелства. Още по-малко пък някой да застава между тях и половинката им.

Говорейки за други

Да си признаем, жените обичат клюките! Мъжете обикновено не клюкарстват и когато го правят, това е доста безобидно. Те мразят, когато една жена продължава да ругае другите по неоправдан начин.

Ревността

Жените понякога се опитват да накарат мъжете да ревнуват целенасочено и с грешните средства. Като демонстрация на глупостта с цел привличане на вниманието. Единственото нещо, което ще постигнете, е да се изложите.


 Highviewart.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар