Зима

Зима
Пролет

11 ноември 2021 г.

А сега на Кацаров Бог му е виновен!

Вярата ще ни помогне да преминем и през това изпитание, да ни управляват продажници и слуги на кукловодите!

 

 

След чудните метаморфози на Министър Кацаров при вземане на властта и от "разпни ваксините" стигна до "ваксините ще ви направят свободни", изстъпленията му продължават. 

Сега се оказва, че вярата ни в Бог била причина да не се ваксинираме. А, и народопсихологията (тук усещам, че само силата на волята и настояването на пиарите са го спрели да ни обясни колко сме прости). 

Да, Министър Кацаров, аз вярвам в Бог. В неговата мъдрост и любов към хората. Аз вярвам, че има и Зло и Вие сте негов проводник. Никой няма правото да си прави експерименти с хората и да решава за живота и свободата им. Никой! Вярвам, че се води битка между Доброто и Злото. И аз знам на коя страна съм застанала. 

Вярата е крепила и помагала на българския народ да преживее турското робство, гоненията, войните и мракобесието. Вярата ще ни помогне да преминем и през това изпитание, да ни управляват продажници и слуги на кукловодите. 

Тези, които са тръгнали срещу вярата и срещу Бог, добро не са видели. Аз прощавам на Кацаров, когато Бог иска да унищожи някого, първо му взема акъла. А са ме учили на такива хора да не се подигравам и да не ги проклинам. Тяхната съдба вече е решена!

Бог да пази България!


 Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар