Зима

Зима
Пролет

26 декември 2021 г.

Култът към смъртта

Никой не вЕрва в науката, която вече наподобява религия - вярваш и не искаш доказателства, ако искаш доказателства, значи си еретик! 

 

Слушам някаква си набедена за професорка със сочното име Радка. Направо Радка-Пиратка се оказва положението! 

С плам в очите и очилата ни убеждава с почти секси наслада колко е смъртоносен вируса. С кеф обяснява как яко ще мрем от него. И завършва като Пития от Делфи как човечеството ей ся ще измре, ако не се ваксинира. Тя била чула от Европата, че ваксината щяла да ни спаси. 

А тя - Радка-Пиратка, вЕрва на Европата! Не е като някакви Ганьовци тук, които мислят и изразяват съмнения. Съмненията са за дивите балкански субекти! Изисканите джендърмени и джендърдами вЕрват на всичко, което им кажат от Европата и от прайда. Щото е изискано! Не като нашата простотия да мислим! Толкова е назадничаво да се съмняваш и да мислиш! 

Световнонеизвестни математици пък, явно поради упадъка на професията се преквалифицираха за ужас на Алена, на врачки и ясновидци. Звездите им го говорят, без майтап! Та те прогнозират колко хора ще измрат от ковид и колко ще се разболеят. Ей например Мишето Изборния прогнозирал, че 90 хиляди българи щели да умрат от ковидясване до края на пандемията. Не 90 200, или 89 100, а точно 90 хиляди! Ако щете вярвайте! Което означава две неща - Мишето ЗНАЕ кога точно ще свърши пандемията и ИМА поставен план! 

Отчаяните реклами за ваксиниране и безпрецедентният натиск за участие в медицинския опит дават все по-малко резултати. Нормално - след като на хората им се отказва елементарно лечение на хронични болести, след като умират от десетки други болести, защото нямат пари за лечение, сега същата тази държава, която ги убива, да им дава подаръци, за да им спаси живота - трябва да си пълен дебил, за да вярваш в подобно нещо. 

Много им се иска да вярваме в смъртта. Най-голямото разочарование на последните правителства е, че най-просташки отказваме яко да мрем по улиците и да пълним черните чували. А те толкова усилия полагат.
Протоколът за лечение на ковидясване на практика е ликвидирал повече хора от вируса. Ама ние продължаваме да сме Това Неверни! Неевропейска работа сме ние!

Общо взето здравният морал се разлага, както биха казали преди половин век. Никой не вЕрва в науката, която вече наподобява религия - вярваш и не искаш доказателства, ако искаш доказателства, значи си еретик! 

Ние вярваме в живота. И въпреки рекламите, ще се борим за него. А Вие си вярвайте в смъртта. 


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар