Зима

Зима
Пролет

24 декември 2021 г.

Бустерясване

Бустер след бустер, затягане на ограниченията, локдауни при появата на всеки нов щам - това ни чака... 

 

"Задава се нова буря от заразени в Европа, Омикрон ще тласне здравните системи към ръба." 

"След трета доза ще се наложи и четвърта, докато ние преработим ваксината, за да е по-ефикасна срещу този вариант." 

Първото предупреждение е на СЗО, второто - на шефа на "Пфайзер" проф. Угур Шахин. Изречени преди ден, почти по едно и също време, докато световните новинарски емисии ни заливат с лоши новини как Великобритания, Испания, Нидерландия, Германия чупят рекорди по новозаразени, въпреки че са достигнали 80 и повече процента ваксинация. 

Какво означава всичко това? Кой печели милиарди и на чий гръб? Дали няма да се окажат прави онези, които последователно говорят за ПЛАНдемията и новото робство? Защото дори СЗО, която дълго време поддържаше тезата за естествения произход на вируса, вече би отбой и под сурдинка призна, че това може и да не е така, т.е. че всичко е умишлено създадено с геноцидна цел!

Помните ли как всички здравни капацитети ни убеждаваха, че ако достигнем 75% ваксинирано население, ще се върнем към нормалността? Е, България още е далеч от тази цифра, но погледнете какво се случва в другите държави. Протестите срещу мерките там са всекидневие, защото хората виждат какво става, как се променят правилата и че две години "световната наука" безогледно обслужва фармаиндустрията.

Как да им вярваме на приказките, когато единствено доказаната досега полза от ваксините е, че болестта протича по-леко. Не е малко и това, но имунизираните също заболяват и заразяват, и са също толкова опасни за околните, колкото останалите. Въпреки това се ползват с привилегията на зеления сертификат, за която си мислеха, че е завинаги. Уви, и това се оказа лъжа. ЕК ни попари с новината, че въвежда срок на действие на тапията от девет месеца. След което ще трябва да си направим поредния бустер, за да ни бъде подновена. 

Бустер след бустер, затягане на ограниченията, локдауни при появата на всеки нов щам - това ни чака.


Валентин Георгиев, в. "Дума"

Няма коментари:

Публикуване на коментар