Зима

Зима
Пролет

22 декември 2021 г.

„Гуруто“ на премиера Кирчо. Кретени, сър!

Няма да са ТЕ, ако не всеят ужас и страх! – всичките ти системи ще се увредят, „кръвожаднико“, от Омикрон, нъц, нъц! 

 

„Гуруто“ на премиера Кирчо – Аргирова:

„Има много сериозни последици след заразяването с Омикрон, което протича сравнително леко. Усложненията може да обхващат всички органи и системи – централната нервна система, мозъчната мъгла, белодробната тъкан, бъбречната дейност, черния дроб и прочие.

На фона на лекото му протичане смъртността в Западна Европа е много ниска. У нас обаче при тези обстоятелства се боим от по-висока смъртност. Защо? Защото не сме ваксинирани.

Вече се доказа, че Омикрон не се влияе от ваксините, които използваме днес. Важно е да се ваксинираме с трета доза. Няма как по друг начин да се предпазим“.




Прочетете го пак, ако нещо не сте схванали.

Не, че има шанс да схванете, но нищо не пречи да опитате.

Омикрон протичал сравнително леко, обаче как да не ни наплашат, а!, няма да са ТЕ, ако не всеят ужас и страх! – всичките ти системи ще се увредят, „кръвожаднико“ /по Кунчев/, от Омикрон, нъц, нъц!

Смъртността в Западна Европа била много ниска от Омикрон, обаче у нас сме се бояли, видите ли, от висока смъртност. Защо? Защото не сме били ваксинирани, вика аргирката и ни хвърля в потрес с кирчовата си ментално несъстоятелна логика.

Омикрон иначе не се влияел от ваксините. Обаче било важно да се ваксинираме с трета доза, защото нямало как по друг начин да се предпазим. Хем не се влияел от ваксини, хем да се боцкаме бустерно.

Кретени, сър! Истински кретени.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар