Зима

Зима
Пролет

13 декември 2021 г.

Борисов, окрадохте милионите за диги и язовири, сега хората бедстват!

Носенето на отговорност не е реваншизъм и мъст, а прилагане на закона. Това трябва да стане веднага. Иначе какво да си мислят гражданите?

 

 

Народното събрание, МВР и прокуратурата трябва моментално да изровят укриващите се в парламента крадци на милионите за язовири и диги. 

Населението в Смолянско, Пловдивско, Хасковско и други региони бедства под вода. Падат диги и мостове, пътища, ниви и къщи се превръщат в руини. Реките преливат, защото от години властта използваше хората, селищата и инфраструктурата за фон на жалката си пропаганда.

Борисов с джипката отиваше да прегръща нещастни хора, а Севда снимаше и ни го натрапваше.

Не, новата власт и партии не се оправдават с предишните управници, както на Борисов все комунистите му бяха виновни за всичко, а посочват престъпленията на мафиотското управление. Фактологията е ужасяваща.

Над 500 млн лева са минали през Държавната консолидационна компания за ремонт и строеж на диги и язовири. Без конкурси и обществени поръчки. Кажете какво е направено и ако не е – къде са парите и кой е наредил те да не са там, където трябва. От бившия премиер, през министри и надолу по веригата всички трябва да бъдат разследвани, защото става дума за публични средства.

Носенето на отговорност не е реваншизъм и мъст, а прилагане на закона. Това трябва да стане веднага. Иначе какво да си мислят гражданите? При това с пълно право.

П.П. Няма да е изненада, ако днес Борисов и верните му хрътки започнат да прехвърлят цялата вина на служебното правителство и президента Радев за бедственото положение в наводнените райони и срутищата, затворили пътища. Цинизмът и манипулацията са кислород за тях. А прокуратурата ще се спотаи за пореден път, когато става дума за разследване на мафията...


Вода залива селища...


Д-р Димитър Попкутуев, Frognews.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар