Зима

Зима
Пролет

2 януари 2022 г.

Експериментът не успя и скоро ще си понесете последиците

И когато тази война за душите ни приключи, трябва да решим дали да допускаме вече психопати да управляват Европа и света...  

 

Отчаяние цари сред врачки и математици. 

Вълните идват (без някой да разбере) и си отиват (пак без някой да разбере), а населението все повече се убеждава, че за някои от управляващите не се различава по интелект от овцете.  Хората приемат сутрешните бройки починали и заразени с досада. Да, има починали, но пък като се огледаме, много повече хора умират заради други болести. 

Странно защо по телевизията не ни казват всеки ден колко са получили инфаркт или са починали от рак. Или не ни уведомяват за напредъка на фармацевтичните фирми по разработката на ваксина или лекарство срещу рак...

Винаги съм казвала, че нашата надежда е в самонадеяността и липсата на кадрови капацитет у кукловодите. Те си въобразяват, че могат да ни манипулират. Отново и отново. И отново грешат. Проблемът на приложната психология е, че работи със средни величини. Но няма как да се предвидят реакциите на около 30% от хората. А сред тях има и мислещи, и способни на съпротива, и водачи. 

Да Ви напомням ли, че овцете лесно се контролират, но само едно овчарско куче, което изпълнява задълженията си, може да промени картината и да спаси стадото? Аналогията не е, за да покаже, че хората са овце. Напротив, да покаже, че кукловодите грешат. Човеците са Божии създания и духът е по-важен от страха, с който с опитват да ни контролират. Духовният човек се бои само от Бог и от това, да не постъпи неправилно. Той ясно вижда Тъмнината и Светлината и различава Доброто от Злото. И показва пътя на тези, които се лутат.

Новата Ви религия не проработи. Хората вече Ви се подчиняват само заради страха, а не заради вярата в правилността на това, което правите. И това е първата Ви стъпка към пропастта и възмездието, които Ви очакват!

Време разделно, време лъжовно е сега. И всеки сам си избира пътя. И когато тази война за душите ни приключи, трябва да решим дали да допускаме вече психопати да управляват Европа и света. 


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар