Зима

Зима
Пролет

21 януари 2022 г.

Оглушителното мълчание на комунистите

Много е жалко да се наблюдава подобна деградация и падение на една някога сериозна партия...

 

 

Много оглушително е мълчанието на БСП. Абстиненцията за власт жестоко се проявява. Не смеят да гъкнат на все по-нелепите предложения на Продължаваме подмяната. 

Днес мълчаха като комунисти на разпит при въпросите за НАТО, явно, за разлика от избирателите и членовете си, изцяло подкрепят участието на България в НАТО. В момента, в който хората се чудят как да си платят сметките, Нинова се пъне да идва да ни обяснява за язовирите. Не се и съмнявам, че всички техни избиратели тръпнат в очакване да разберат по какъв начин са си ги разпределили тези язовири.

Досега си въобразявахме, че БСП имат поне експерти и кадри. Участието им във властта в момента показва какво е нивото - общо взето, нивото е на височината на Божанков и Симов, които право пропорционално на ръста си се опитват голям залък/кокал да лапнат. С интерес наблюдавам развитието на джендър-крилото в БСП. И мълчанието на останалите.

Всъщност много е жалко да се наблюдава подобна деградация и падение на една някога сериозна партия. Кадрите решават всичко, госпожо Нинова! А вие нямате кадри, с малки изключения. Ей, Божанков дори две кафета не може да донесе...

Явор Божанков

Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар