Зима

Зима
Пролет

21 януари 2022 г.

И на мен не ми е приятно, Радев, но предпочитам истината!

Къса ви е пистата, къса. И тепърва започваме с имената от рушветите и онези от твоите, които най-близко до теб, събират парите! 

 

Преди малко американското прокси на Румен Радев – премиерът Кирчо обяви „нови ковид мерки“. 

Направи го по начин от който никой нищо не разбра, защото Кирчо е безпросветен неграмотник, говори като оли и единственото, което схванаха хората от „зоните“ му и „а, b,c“-тата му бе, че зеления сертификат щял да падне, когато 60 процента от населението се било ваксинирало и то два пъти.

Негодникът, който изпълнява ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ, говори иначе за суверенитет и се пъчи като пръв натовец срещу Русия. Тоя руските ще го отнесат като копче на балтончето му, а авера му Кокорчо, просто като копче. Копче, точно в смисъла, в който си го помислихте.

И докато народа  Е ЗАТВОРЕН, БРУТАЛНО РЕПРЕСИРАН С БЕЗУМНИТЕ МЕРКИ за вируса, който всички го карат от леко по-леко, но благодарение на слугинските телевизии хората трябва да добият представа, че едва ли не апокалипсис имало, щото кретенът Витанов не слиза от ефир, докато бизнеса е убит, докато цялата държава върви стремително надолу, управлявана от радевите идиоти, точно Радевите хора не спират ДА КРАДАТ!!!

И на мен не ми е приятно, Радев, но предпочитам истината!

Защо мълчиш, че ВСЯКО МЯСТО ЗА ДИРЕКТОР НА ДИРЕКЦИЯ СТРУВА 100 000 ЛЕВА?!!!! В КЕШ!!!

Защо мълчиш кой събира кинтите?!

Защо мълчиш, че това са най-близките от екипа ти, които кадруват държавата?!

Знаеш ли колко стотици милиони бяха прибрани само по изборите ОТ ЩАВЕНЕ?!

Не знаеш? Ах, гиди, долен лицемерен лъжецо! Що не питаш Пламен Узунов и Копринков?

Що лъжеш бе, синергичнико, или си мислиш, че ще останете скрити, докато мачкате народа с „мерки“ и „зелени сертификати“, и ще щавите, и папате кинтите ей тъй на „синергично“?!

Къса ви е пистата, къса. И тепърва започваме с имената от рушветите и онези от ТВОИТЕ, КОИТО НАЙ-БЛИЗКО ДО ТЕБ, събират парите!

Аре, залягай по очи, че така или иначе, както сте я подкарали все ще се намери прокурор да ви просне!


Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар