Зима

Зима
Пролет

19 януари 2022 г.

Костадин Костадинов: Докога ще продължаваме с тази паника и психоза?

Защо никой не се заинтересува с колко процента е скочил броят на смъртните случаи в резултат на инфаркти и инсулти, броят на самоубийствата? 

 

„Възраждане“ постигна две от трите цели, които си постави във връзка със „зеления сертификат“. 

Това каза Костадин Костадинов, председател на партия „Възраждане“, по Радио „Фокус“.

„Първата цел беше да имаме разговор по темата с министър-председателя и с неговия екип, защото в крайна сметка тези проблеми трябва да се решават с политически диалог. Втората цел, която си поставихме, беше да се създаде работна група, която днес трябва да бъде вече официално конституирана и да почне да работи, и до 2 февруари да излезе с професионално, експертно заключение по темата „Полезен или вреден е зеленият сертификат“. Аз обаче мисля, че няма нужда даже да работи кой знае колко много дълго време тази група, защото виждате в момента какво се случва.“

По думите му, „зеленият сертификат“ е постигнал целите, защото е вдигнал процента на ваксинираните с около 30-40%.

„Но това са хора, които се ваксинираха принудително, против волята си. Т.е. в момента българската държава упражнява едно насилие над българските граждани. Какво има повече да говорим? Аз ще ви кажа и нека да бъде ясно и чуто от вашите слушатели, че целта на цялото това начинание, цялото това упражнение е да се добута статистиката до 50,001% ваксинирани. В момента, в който това нещо стане, управляващите ще кажат „Вече мнозинството от хората са ваксинирани и затова сега ще въведем задължителна ваксинация за всички“, независимо от приказките, че това няма да се направи“, посочи Костадинов.

Той допълни, че ако някой са страхува, няма никакъв проблем да спазва ограниченията и да носи маска, ида се ваксинира.

„Това си е негово решение и аз няма да го осъдя и никога не съм осъждал никой в това отношение. Но забелязвате ли, че от другата страна не е така? От другата страна се насажда едва ли не – хайде да не казвам омраза, но обвинения към хората, които са решили да не се ваксинират. Ето това е нещото, което аз ви казвам, че води до разделение в обществото и то се стимулира и се насажда от управляващите вече близо две години – от 13 март, миналата година на 13 март беше въведено извънредното положение. Докога ще продължаваме с тази паника и психоза? Защо примерно да кажем никой не се заинтересува с колко процента е скочил броят на смъртните случаи в резултат на инфаркти и инсулти, с колко процента е скочил броят на самоубийствата? Това някак си ей така, между другото минава като информация“, посочи лидерът на „Възраждане“.


Няма коментари:

Публикуване на коментар