Зима

Зима
Пролет

7 януари 2022 г.

Промяната продължава с фашизъм!

Аз не искам българските граждани да се борят отново с протести за правата си или да се подчинят на принудителната ваксинация

 

 

В дебатите за въвеждане на зелен сертификат като условие за достъп до Народното събрание, стана ясно от думите на професор Георги Михайлов от БСП, че "як мор" няма, няма и толкова голяма смъртност и заразност. Но имало "натиск върху здравната система". 

Тоест, ни се обяснява, че защото съсипаха здравната система и изгониха лекари и медицински сестри от България, на нас ще ни ограничават правата по Конституция. И това важи за всички български граждани.

Предложението на ПП е правно неиздържано, което се призна дори от коалиционните им партньори от ИТН, като г-жа Ива Митева направо срази предложението по отношение на законосъобразността. Аз подчертах, че не може да се приема доклад на ПК по здравеопазване, приет на нелегитимно заседание, свикано не по установения ред.

В медиите излязоха публикации, че съм казала, че ПП са на американското посолство и че предизвикват гражданска война с действията си. Потвърждавам тези думи. Постоянните совалки до американското посолство преди, по време и след изборите на новите управляващи няма как да бъдат разтълкувани по друг начин. А и интересите на българския народ явно за тях нямат никакво значение. В цяла Европа има масови, многохилядни протести, включително с жертви, срещу предприетите от правителствата мерки и зелените сертификати. В България именно заради не толкова рестриктивните мерки, няма подобни протести.

Многократно съм казвала, че Кирил Петков е добре да излезе извън жълтите павета на София и да чуе хората в България. Да види колко от тях са останали без работа, без лечение за сериозни хронични заболявания, колко са останали без образование... България не е София и умнокрасивитетните местенца. 

Аз не искам българските граждани да бъдат поставяни в подобен избор - да се борят отново с протести за правата си или да се подчинят на ПРИНУДИТЕЛНАТА ваксинация, защото това е целта на сертификата.

Промяната продължава с фашизъм!


Елена Гунчева
Народен представител

Няма коментари:

Публикуване на коментар