Зима

Зима
Пролет

17 февруари 2022 г.

Паника сред „списъчните“

Боко: „Абе, вие луди ли сте, бе?! Доживях да ми приписват Веселина Томова, тая, дето ми извади кюлчетата!“ Радев трепери да не е в списък, чак прокуратурата го „изпра“ чрез несъществуващи „фалшиви новини“ 

 

Да ви поразсмеем малко със задкулисието на политическия ни „елит“ плюс „цвета на нацията“.

След като първа АФЕРА информира за списъка на Николай Бареков, който бе подготвил да предаде в прокуратурата и след като АФЕРА първа публикува въпросния списък, паника и страх от АФЕРА настана.

Румен Радев скъсал телефоните да звъни през тоя на оня, през оня на тоя, да разбере, аджеба, той в списъка ли е и предстои ли да бъде. Той по „смелост“ си е огледален образ с Боко. Толкоз се посрал от шубе, че впоследствие чак прокуратурата в официалното си съобщение за образуване на проверка по списъка на Николай Бареков, без никой изобщо да я пита, и без да има публикувани никъде подобни „фалшиви новини“, че Радев бил в списъка, написа в прав текст, че Румен Радев го нямало в списъка на Бареков, както пишело във „фалшиви новини“.

Куп от изброените в списъка на Бареков пък скъсали телефона на Бойко Борисов, мислейки си, че Боко има пръст в списъка на Бареков с „ама аз що съм там?“. Боко ревнал вбесено – „Абе, вие луди ли сте, бе, аз да имам общо с АФЕРА и Бареков?! Доживях да ми приписват Веселина Томова, тая, дето ми извади кюлчетата!“.

Някои пък направо звъннали на Пеевски, щото те пък мислели, че той има пръст в списъка на Бареков със същото – „ама аз що съм там?“. Пеевски и той изревал: „Абе, Бареков е луд, а пък Томова сто пъти по-луда, как си я представяте аз да им пиша списъците?“.

Изобщо гъмжи от „храбри“ „борци“ с „мафията“, които треперушкат от АФЕРА, АФЕРА на която не и пука изобщо кой е на власт и си върши работата така, както трябва да се върши – опозиция на всяка власт.

С право треперят, ако питате нас – щото след кюлчетата на Боко и торбичките на Радевия Узунов, кой знае, тоя път АФЕРА направо ще влезе и в „трезорите“ на „цвета на нацията“?!

Запазете хладнокръвие, пичове, дишайте дълбоко – каквото има да става ще става. Както е известно Веселина Томова таван няма.


 Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар