Зима

Зима
Пролет

23 февруари 2022 г.

Малко е смешно как натовецът Ердоган, който нахлу в Сирия и окупира територии, да заклеймява отцепването на Луганск и Донецк

То натовски държави се млатят за различни страни и в горката разцепена Либия. Ама цялостта инак е важна. За да разменят Макдоналдс за петрол, не за друго... 

 

Малко ми е смешно как натовецът Ердоган заклеймява отцепването на Луганск и Донецк, като призовава да се спазва цялостта на Украйна. 

Тоя нахлу в Сирия и окупира големи територии, налагайки турски език в училищата и турската лира като основни, а на административните сгради се вее турското знаме. Дава подслон на всичко що е джихадист, не случайно всички лидери на ИДИЛ се крият на тези окупирани от Турция сирийски територии. Окупира цяла Северна Сирия под претекст, че се защитава от кюрдските терористи. 

Тогава НАТО си мълчеше и тихо мърмореше, че Турция имала право да се защитава, макар и тези "терористи" да са съюзници на друга натовска държава - САЩ.

Като споменахме САЩ и те пищят, макар и те да са окупирали 1/3 от Сирия, и познайте коя част? Тази част, с най-много петрол и газ. Експлоатират незаконно тези находища, твърдейки, че защитават интересите на техните партньори - кюрдите, които считат Ердоган и сирийските бунтовници в Сев. Сирия за терористи... А Ердоган, както, казахме ги счита кюрдите за такива...

То натовски държави се млатят за различни страни и в горката разцепена Либия. Ама цялостта инак е важна. За да разменят Макдоналдс за петрол, не за друго.

А Косово да ви звучи на албански, там по какви закони я ислямизираха? В кой етап от историята Луганск, Донецк и Крим са били населени с мнозинство украинци? Някой може ли да посочи? 

НАТО... много са последователни. А едно време източните славяни били обединени срещу монголските нашественици...


 Дахер Фарид

Няма коментари:

Публикуване на коментар