Зима

Зима
Пролет

25 февруари 2022 г.

Спомнете си Югославия и децата на Донбас, когато говорите днес!

Да напомня на побеснелите американски подлоги, че именно неонацистите в Украйна палиха живи българи, поругаваха български паметници, избиваха бременни жени, деца, старци! 

 

Да напомня на побеснелите психодесни какво се случва с американските подлоги - първо в Афганистан, а сега и в Украйна. 

Зеленски се самозабрави, въобразявайки се, че САЩ са зад гърба му. В момента, в който имаше нужда от тях, им видя гърба. Така, че скъпи розови понита, по-внимателно с изказванията и най-вече - с продаването на Родината. 

А аз да напомня какво се случва със страните, в КОИТО САЩ напада - Югославия  1999 г. - БОМБИ с ОБЕДНЕН УРАН!  Хиляди жени и деца, загинали от бомбардировките. Светът мълчеше. Защо ли? Защото на американците им позволяват това, което не позволяват на другите? Защо ли? Защото ВОЙНАТА Е ТЕХНИЯТ БИЗНЕС! И те печатат парите и купуват марионетни свои правителства в цял свят. 

Светът не видя убитите деца в Донбас. Светът не видя запалените живи човешки факли от украинските неонацисти. Светът не видя удушената с кабел бременна жена от бандеровците. Светът не видя страданията и убийствата в Донецк. 

И да напомня на побеснелите американски подлоги, че именно неонацистите в Украйна палиха живи българи, поругаваха български паметници, избиваха бременни жени, деца, старци! Тия ли фашисти защитавате?

Защото ФАШИСТИТЕ ВИНАГИ СИ ПОЛУЧАВАТ ЗАСЛУЖЕНОТО! Украйна не е мирна и миролюбива държава. А самозабравила се подлога на САЩ, използвана срещу Русия. Ще напомня българската поговорка - Да би мирно седяло, не би чудо видяло! 


Елена Гунчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар