Зима

Зима
Пролет

22 февруари 2022 г.

Тоя първо да го опънат заради PEGASUS и след това Ризова да се цъкли насреща му

Видният библиотекар Цветлин Йовчев, оср@л всичко де можал в службите, дежурен „анализатор“ срещу Русия, да умреш от смях! 

 

Малееее, повече от 80 процента от населението ни вярвало на Путин, а не на Байдън, пищи при Цветанка Ризова „великият“ „библиотекар“ Цветлин Йовчев по чието време изтекоха масивите на МВР в аферата „Червеи“, а преди това в ДАНС пък фира дадоха масивите чрез „изнесени контролирани звена“.

И това било недопустимо, как можело да се допусне такава руска хибридна атака, върти на епеци очички Йовчев. И громи Путин и Русия.

Ризова го пита имало ли в службите и по високите етажи у нас шпиони на Русия /за шпиони от други страни, камо ли за САЩ, не се пита, щото те не са шпиони, ами управляват територията България/, а Цветлин Йовчев вика, че по негово време в ДАНС били изгонили един дипломат, хахаха!

Понеже Ризова никога не е в час, не го пита обаче по времето на тоя Цветлин Йовчев колко продажници и предатели от спец. службите, продали се на американските служби работеха, начело с Йовчев?

Защото у нас когато бачкаш за САЩ не е продаване и предаване на национален интерес, анадънмо?!

Видният библиотекар Цветлин Йовчев, оср@л всичко де можал в службите, и понастоящем сол таш@к на радев, дежурен „анализатор“ срещу Русия, да умреш от смях!

Тоя първо да го опънат заради PEGASUS и след това Ризова да се цъкли насреща му, а той да говори за „руска пропаганда“! Щом тоя е до коляното на Радев, правете сметка какви идиоти ни управляват.


Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар