Зима

Зима
Пролет

15 март 2022 г.

Спрете се, бе! Реват за „руската цензура“, а не виждат насраните си задници, че са мисирки на слугински телевизии!

Вижте себе си, бе, лиготии! Вижте се колко сте наведени, колко сте зомбирани, какви безобразни слуги сте!

 

 

Спрете се, бе, насрахте се, без абсолютно никакво извинение, да пищите, клеймите, хленчите и сополивите каква цензура имало в Русия и как някаква съмнителна руска „героиня“ развяла плакат в праймтайма на руската държавна телевизия.

Цял ден БАШ СЛУГИНСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ НА БЪЛГАРИЯ, които не смеят да гъкнат нещо различно от „правилната“ властова вяра, бършат сълзи и сополи за „руската цензура“ и себе си не видят.

Току-що и Гого Лозанов с папионката се изказа така, като че в България е рай на свободното слово, а говорителката на бтв Виктория с лигав глас на будоарка припяваше какъв бил Путин и каква била цензурата в Русия.

Е то бива наглост и намкьорство, ама такива отвратителни пердета няма!

Вижте себе си, бе, лиготии!

Вижте се колко се насрани, колко сте наведени, колко сте зомбирани, какви безобразни слуги сте - ближехте задника на Боко и компания, сега ближете задника на „новата“ управленска компания, в телевизиите ви гъмжи единствено от „правилни“ гости по „правилен“ списък, манипулирате отвратително от сутрин до вечер и с цялото си нахалство врещите срещу цензурата в Русия. И превръщате в „героиня“ една измислена, внезапно пръкнала се „храбра“ руска журналяйка. Дето селския й пиар-пиниз си личи и от самолет.

Впрочем, досущ същата като нашите мисирки, които като видяха, че пада Боко си изпочупиха краката и изкривиха устите да го плюят в 12 без пет, или след като мандалото падна, и не заради друго, а за да осребрят от „новите“, които идат.

За каква журналистика имате наглостта да говорите точно вие, а?! Които от сутрин до вечер пропагандирате унизително срамно и манипулирате до повръщане всичко, за което се пъчите, че „информирате“?!

Лика прилика сте си с руската „героиня“ журналайка, дето добре си изчисли вдигането на цената.

Но това няма нищо общо с истинската журналистика!

Колажа може да бъде отнесен към всяка една „голяма“ българска телевизия.


 



Веселина Томова, Afera.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар